Huurt u via VillaSud, dan brengen we u één all-in bedrag in rekening, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten. In het Villapakket zit alles wat u nodig hebt voor een perfect verblijf in de villa van uw keuze. Alles duidelijk en geen verrassingen. Per villa ziet u in de prijsopgave hiervoor het bedrag staan bij ‘Villapakket’. 

  • Eindschoonmaak. De schoonmaak van uw villa na afloop van uw verblijf is opgenomen in het Villapakket (Bij een klein aantal villas wordt de eindschoonmaak ter plaatse betaald). 
  • Opgemaakte bedden in uw villa. Wat is er fijner dan dat bij aankomst in uw villa alle bedden zijn opgemaakt? Vooral na een lange reis. Bij alle villa’s op onze website geniet u van deze service. Keukenlinnen en handdoeken zijn altijd aanwezig. (Bij een klein aantal villas wordt de huur van linnengoed ter plaatse betaald). 
  • Gespecialiseerde Servicedesk. De reisadviseurs van onze Servicedesk zorgen er niet alleen voor dat de boeking van uw villa administratief goed wordt afgehandeld. Vanaf het moment dat u bij VillaSud een vakantievilla boekt tot nadat u terug bent van vakantie staan zij voor u klaar om - in overleg met de eigenaar/beheerder van de door gehuurde villa - ervoor te zorgen dat uw vakantie tot in de puntjes is geregeld. Ook als u speciale wensen heeft, staan zij voor u klaar!
  • Wijzigingen in uw reisgezelschap, tenaamstellingen? Geen probleem! Bij VillaSud betaalt u nooit extra kosten voor dit soort (administratieve) aanpassingen van uw boeking. Onze Servicedesk regelt het gewoon voor u! Uiteraard, mits het past binnen de voorwaarden van de door u gehuurde villa. 
  • Gratis Zuid-Frankrijk App. Onze kennis over Zuid-Frankrijk delen we graag met onze huurders. Wat zijn de beste restaurants, leukste markten, activiteiten voor kinderen, dagtrips...... Al onze Insidertips vindt u in onze Zuid-Frankrijk App, die u gratis op uw telefoon kunt downloaden in de Apple Store. 
  • Villa Incheck Stand-by Service. Zaterdag en zondag zijn de dagen dat u normaal gesproken arriveert. U wordt ter plaatse ontvangen door de beheerder van de door u gehuurde villa. Maar loopt er iets mis bij incheck? Ook dan staat het VillaSud Team voor u klaar, van 15-19u. 
  • Stand-by, ook tijdens uw verblijf. We hebben alles tot in de puntjes voor u geregeld met de eigenaar en beheerder van de villa, waar u verblijft. Maar toch kan er iets zijn, waar u de hulp van VillaSud bij kunt gebruiken. Ook tijdens uw verblijf staat onze Servicedesk voor u klaar. 
  • Klachtenafhandeling met villa-eigenaar. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar heeft u toch een klacht? Dan kunt u tijdens uw verblijf een beroep doen op de beheerder van de villa ter plekke, die zo snel mogelijk het probleem voor u oplost. En komt u er toch niet uit? Dan bemiddelt onze Servicedesk tussen u en de eigenaar van de gehuurde villa. We helpen u om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. 
  • Soepele schadeafhandeling  Wellicht gaat er – zonder dat u er wat aan kunt doen - toch iets kapot in de door u gehuurde villa. Geen probleem. U geeft simpelweg de schade door aan de beheerder van de door u gehuurde villa, liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk op het moment dat u uitcheckt. Zo stelt u de beheerder in de gelegenheid om de schade direct te repareren voor uzelf en volgende huurders. De Servicedesk van VillaSud handelt vervolgens voor u de schade zo soepel mogelijk af met de villa-eigenaar. Doel is om ervoor te zorgen dat u mooie herinneringen overhoudt aan uw vakantie! 
  • Keurmerk, garantiefondsen. Om u als huurder de zekerheid te bieden, dat onze online dienstverlening aan strenge criteria voldoet en u ook geen financiële risico’s loopt bij boeking, zijn we aangesloten bij: SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Voor u als huurder een prettig gevoel! 

Alle hierboven genoemde diensten maken deel uit van het Villapakket, waarvoor u - als huurder - eenmalig een bedrag bij boeking betaalt. 

Speciale wensen op maat?

Heeft u toch nog andere wensen? Een extra kinderbedje? Uw hond mee? Een extra tussentijdse schoonmaak? Zwembadverwarming, airconditioning, een kok? Iets anders? Onze Servicedesk regelt het graag voor u! 

Dit soort diensten zijn optioneel en vallen niet binnen het Villapakket en zijn afhankelijk van de mogelijkheden bij de door u gehuurde villa. Het is mogelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor deze services.