Boek nu een privé villa met “Geld terug garantie”.

Hoopt u ook zo dat er in de zomer weer naar Zuid Frankrijk kan worden gereisd? Twijfelt u of u wel moet boeken? Wij begrijpen dat heel goed en bieden u graag een helpende hand.

Als u dit jaar een vakantievilla huurt bij VillaSud met startdatum in 2020 dan krijgt u van ons een “Geld Terug Garantie”.

Indien het - algemeen bezien - niet mogelijk is om te reizen naar - of te verblijven in - Frankrijk als gevolg van Covid-19 dan kunt u tot 14 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Zo bent u nooit uw geld kwijt.

________________________________________________________________________

Spelregels 'Geld terug garantie':

  • Deze actie geldt voor de aan deze actie deelnemende villa’s. Deze villa’s herkent u aan de vermelding ‘Boek nu met Geld terug garantie’.
  • Dit aanbod geldt voor reserveringen gemaakt in de periode vanaf 1 juni 2020 tot 31 oktober 2020 en zolang de reisbeperkingen naar Zuid Frankrijk gelden.
  • Deze actie geldt voor reserveringen in 2020.
  • Indien het niet mogelijk is om te reizen naar - of te verblijven in - Frankrijk als gevolg van Covid-19, heeft u de mogelijkheid om tot 14 dagen voor de aankomstdatum kosteloos* te annuleren.
  • Wij vragen u om de betaling te voldoen binnen 1 week na boeking als u binnen 8 weken vertrekt. 
  • Mocht uw boeking niet door kunnen gaan, dan worden door u betaalde bedragen binnen 48 uur aan u retour betaald.
  • Deze actie geldt voor boekingen die gedaan zijn na aanvang van de actieperiode (1 mei 2020).
  • Deelname aan deze actie staat specifiek vermeld op uw reserveringsbevestiging. 

* wij vragen enkel om een bijdrage van €115,- voor onze administratieve werkzaamheden.

________________________________________________________________________

Bekijk het overzicht met alle deelnemende villa’s.

________________________________________________________________________

Misschien prettig om te weten dat alle boekingen die VillaSud worden gemaakt onder de SGR-garantieregeling vallen. Bovendien zijn we aangesloten bij de ANVR.

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar wellicht is - zeker nu – een privé villa met zwembad, waar u met eigen vervoer en uw eigen reisgezelschap naartoe kunt, wel de betere vakantiekeuze.

Misschien is het ook leuk om toch een beetje te dromen over de zomer? U heeft nu misschien meer tijd om vakantieplannen te maken. Zodra er weer vrij mag worden gereist ontstaat er wellicht een ‘run’ op vakantie-accommodaties dichtbij. Dus wacht niet te lang met boeken van uw vakantie villa.