Goed verzekerd op vakantie!

Logo EuropeescheOnbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. Als klant van VillaSud bieden wij u de mogelijkheid om via ons de voor uw vakantie gewenste verzekeringen af te sluiten. Hiervoor werken wij samen met Europeesche Verzekeringen, http://www.europeesche.nl/

1) Allrisk Annuleringsverzekering

Via VillaSud kan - in samenwerking met Europeesche reisverzekeringen - een kortlopende Allrisk annuleringsverzekering bij uw boeking worden afgesloten. De premie bedraagt 7,0%, vermeerderd met assurantiebelasting en poliskosten. 

Kijk hier voor de meest aktuele polisvoorwaarden. 

Bij een geboekte reis, die korter duurt dan 3 maanden bedraagt de maximale verzekerbare reissom € 2.850,- per persoon. Bijvoorbeeld: u huurt met 4 personen een villa met een reissom van € 6.000.-. Uw maximaal te verzekeren reissom bedraagt dan € 11.400,-., dus u kunt uw volledige reissom een annuleringsverzekering afsluiten. Huurt u dezelfde villa met 2 personen? Dan kunt u maximaal tot een bedrag van € 5.700,-  een allrisk annuleringsverzekering afsluiten.

2) Doorlopende Annuleringsverzekering

Desgewenst kunt u ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, mits u woonachtig bent in Nederland.

Kijk hier voor de meest aktuele polisvoorwaarden. 

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

Via deze website kunt u bij het doen van een reserveringsaanvraag online een Allrisk annuleringsverzekering afsluiten. U gaat dan online akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaart is ook hier te lezen.

Indien u een kortlopende annuleringsverzekering heeft afgesloten geldt uw reserveringsbevestiging tevens als het bewijs van uw annuleringsverzekering, zoals afgesloten bij Europeesche Verzekeringen. Het verzekerd bedrag is de op de factuur vermelde huurprijs en administratiekosten. De op deze reserveringsbevestiging vermelde premie is inclusief assurantiebelasting en poliskosten. 

Heeft u vragen over de hierboven beschreven verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hier vindt u informatie over de klachtenregeling van Europeesche Verzekeringen.

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie.