Goed verzekerd op vakantie!

Logo EuropeescheOnbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. Als klant van VillaSud bieden wij u de mogelijkheid om via ons de voor u vakantie benodigde verzekeringen af te sluiten. Hiervoor werken wij samen met Europeesche Verzekeringen, http://www.europeesche.nl/

Via VillaSud kunt u de volgende verzekeringen afsluiten:

    1) Verzekering Logiesverblijven

Volgens deze Algemene Voorwaarden zijn eventuele kosten aan Logiesverblijven standaard meeverzekerd. De premie van de verzekering Logiesverblijven bedraagt 1,5% over de huurprijs en administratiekosten, vermeerderd met assurantiebelasting. Eventuele schade aan de inventaris is daardoor volgens polisvoorwaarden gedekt tot maximaal €2.500 per huurovereenkomst. 

2) Annuleringsverzekering

Via VillaSud kan in samenwerking met Europeesche reisverzekeringen, een kortlopende Allrisk annuleringsverzekering bij uw boeking worden afgesloten. De premie bedraagt 7,0%, vermeerderd met een toeslagpremie van 1,5% voor aanvullende dekking Logiesverblijven, assurantiebelasting en poliskosten. 

Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten geldt uw reserveringsbevestiging tevens als het bewijs van uw annuleringsverzekering, zoals afgesloten bij Europeesche Verzekeringen. Het verzekerd bedrag is de op de factuur vermelde huurprijs en administratiekosten. De op deze reserveringsbevestiging vermelde premie is inclusief assurantiebelasting en poliskosten. 

Desgewenst kunt u ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, mits u woonachtig bent in Nederland. Totaal verzekerd bedrag per polis is €6.000 en per persoon maximaal €1.500. Kijk hier voor de meest aktuele polisvoorwaarden. 

Heeft u vragen over de hierboven beschreven verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op.