Jolanda's favoriete villa's

Jolanda werkt 7 jaar bij VillaSud en dat maakt haar een heuse ervaringsdeskundige. Wij stelden haar de vraag; wat zijn eigenlijk jouw favoriete villa's bij VillaSud?

Dit is een vraag die mij regelmatig gesteld wordt. Hoewel het natuurlijk moeilijk kiezen is uit een portfolio vol met mooie en luxe villa’s in het zuiden van Frankrijk is het me toch gelukt een top 10 op te stellen!

Hoe? Eenvoudig, door mezelf de vraag te stellen in welke 10 van onze villa’s ik, samen met mijn familie, het liefste zelf mijn vakantie zou willen doorbrengen! Als u u op de naam van de villa klikt komt u uit op de villa webpagina!

#1 Pacha

De moderne villa op de foto hierboven. Een moderne villa op een prachtige locatie. Villa Pacha is echt een klasse apart! Deze moderne en eigentijds ingerichte villa biedt alle mogelijke luxe. Onder andere de chique slaapkamers, het design buitenmeubilair en de privé sportzaal maken dit tot de bijzondere villa die ze is. Het adembenemende uitzicht maakt voor mij het plaatje compleet. Kortom; WOW!

 

#2 Bastide des Salins

Authentiek en karakteristiek zijn de beste woorden om deze 'Mas' te beschrijven. Een perfecte plek om even helemaal bij te komen en te genieten van de rust, de ruimte en de Provence. Daarnaast is deze villa een erg goede uitvalsbasis voor de lange wandeltochten die wij graag maken. 

 

#3 Mirabeau

Rust, ruimte en luxe kenmerken deze villa. Het grote terrein, privé zwembad, de petanquebaan, tafeltennistafel en de privé tennisbaan zorgen ervoor dat er voor iedereen genoeg te doen is! De combinatie van een authentiek Mas, de inrichting in Engels country chic maakt dat ik me hier helemaal thuis voel.

 

#4 Orangeraie

Ruimte en luxe op de ideale locatie. Deze villa ligt namelijk op korte afstand van het Plage Gigaro. De villa is stijlvol en eigentijds ingericht met oog voor detail. Qua design en inrichting een van de meest bijzondere villa's die ik in de loop der jaren heb bezocht. 

 

#5 Olivier

Wanneer je arriveert bij deze comfortabele en sfeervolle familievilla dan voelt dat als thuiskomen. Het grote terrein zorgt ervoor dat je hier helemaal tot rust kunt komen. Toch kun je lopend naar het dorp of lekker de natuur in. Een prima uitvalsbasis om de Vaucluse te ontdekken.

 

#6 Maison des Aigles

Dat uitzicht....! Eigenlijk hoef ik hier niets aan toe te voegen, maar vooruit. Naast het adembenemende uitzicht is deze villa van alle gemakken voorzien. Voor de muziekliefhebbers staat er zelf een prachtige Bechstein vleugel ter beschikking. Rust en 100% privacy maken deze villa tot een van mijn favorieten.

 

#7 Grand Paradis

Een fantastische villa op een ruim privé landgoed. Er is een privé zwembad, een tennisbaan en, het meest bijzondere, een groot meer met een bootje voor de kinderen. Daarnaast zorgen twee jonge dames er iedere ochtend voor dat de ontbijttafel gedekt wordt en de matrassen, parasols en handdoeken bij het zwembad worden klaar gelegd. De ultieme plek voor een luxe vakantie in de Provence.

 

#8 Coubisou

Een luxe 'hide out' temidden van de bossen. 100% privacy en van alle gemakken voorzien. 'Als god in Frankrijk' is hier zeker van toepassing. Het XL zwembad en de luxe, door Piet Boon geïnspireerde, inrichting maken dit tot een perfecte vakantieplek. Zodra je hier de voordeur binnen stapt valt alle hectiek van je af en hoef je alleen nog maar te genieten. De ideale plek voor een buitenmens als ik.

 

#9 Vue Mer

Een heerlijke familievilla met de tuin grenzend aan zee. De supermarkt, het dorpscentrum, het strand, alles is op loopafstand van deze villa te vinden. De auto kan de hele vakantie blijven staan. Heerlijk toch?! Snorkelen bij het kiezelstrandje direct achter de villa en de mooie zandstranden liggen op slechts een paar minuten lopen.

 

#10 Bastide des Muriers

Een authentieke 18e eeuwse bastide in een modern jasje. Wederom een huis met 100% privacy, rust en ruimte. De combinatie van modern en klassiek maken dit tot een bijzondere villa. Ik ben graag buiten actief en in de directe omgeving van deze villa zijn allerlei outdoor activiteiten te ondernemen zoals wandelen door de Gorges du Verdon, mountainbiken, wildwaterkanoën op de Argens... Uiteraard kun je hier ook gewoon een dagje luieren aan het grote zwembad! 

8.8
Klanten over VillaSud

Klanten waarderen VillaSud met een gemiddeld rapportcijfer van: 8.8 (schaal 1 tot 10). Dit cijfer is gebaseerd op 1241 actuele reviews.

Lees meer klantbeoordelingen

Zuid Frankrijk & VillaSud

Uw villa adviseur helpt u zoeken

  • 250+ luxe villa's in Zuid-Frankrijk
  • Professionele selectie en controle 
  • 99% met eigen privé zwembad 
  • Fraai gelegen & luxe interieurs

Uw verblijf goed geregeld

  • Onze villa adviseurs kennen alle villa's goed
  • Wilt u iets speciaals? Wij regelen het voor u!
  • Lokale villa-managers zijn er voor u  
  • On-line toegang boekings- en reisgegevens

What you see is what you get!

  • Wij werken rechtstreeks met villa-eigenaren
  • Villa's worden uitgebreid en oprecht beschreven 
  • Gedetailleerd, makkelijk en snel zoekfilter 
  • Goede foto's en video gemaakt door eigen team

Thuis in Zuid-Frankrijk

  • Meer dan 20 jaar Zuid-Frankrijk specialist
  • Onze kennis en passie delen wij graag
  • Gratis Zuid-Frankrijk App met Insider Tips
  • Laat u inspireren door onze villa adviseurs!