Reis zonder bagage zorgen

Nooit meer bagageruim boeken? Reis zonder zorgen. 

Als je denkt aan Zuid-Frankrijk, dan denk je aan zon, luxe en voor-al rust. Dan is het ook lekker als je onbezorgd aan je reis kan be-ginnen. Villa Sud biedt meer dan alleen luxe vakantievilla’s en accommodaties. Om je reis al vanaf vertrek zonder zorgen te begin-nen, verstuurt onze vertrouwde partner Bagbooking je bagage al vóór vertrek naar jouw vakantievilla. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig binnen een paar minuten geregeld via het online loket van Bagbooking. Zo reis je zonder stress en hoef je geen bagage meer bij je vliegtickets te boeken.

Reizen is een hele beleving! Zeker als je naar een mooie bestemming reist als Zuid-Frankrijk. Toch brengt het vaak ook veel baga-gestress met zich mee. We willen wel dat onze koffers goed aan-komen en zeker weten dat ze ook meereizen. Van dat laatste kun-nen we niet altijd meer uitgaan, gezien de huidige situatie op vliegvelden (en vooral op Schiphol). En zeker als je met meerdere mensen reist, zorgt dit vaak voor stress. 

Hoe reis je dan toch zonder bagagestress? 

Om je vakantie toch gerust en onbezorgd te beginnen, werken we samen met Bagbooking. Ze zorgen dat je koffers zonder problemen, 100% veilig en gecontroleerd worden afgeleverd in je vakantievilla! Zo begin je uitgerust en in vertrouwen aan je reis en ga je in no-time door de check-in op het vliegveld. En ook als je reist met de auto, trein of boot, is Bagbooking je partner voor een on-bezorgde trip. 

Met de deur tot deur bagage bezorgservice van Bagbooking, mag je ervan uitgaan dat je koffers veilig vervoerd wor-den. Een paar dagen voor je vertrek worden je koffers opgehaald door de koeriers van Bagbooking. Ze zorgen niet alleen voor de labeling en verzegeling van je bagage, je bagage wordt ook veilig vervoerd in een beschermdoos om schade te voorkomen. En je bagage staat dus al klaar bij aankomst! 

Waarom je bagage versturen? 

Niet alleen scheelt het je een hoop gesjouw. Je reis verloopt veel soepeler, je bespaart kosten en een hoop ruimte onderweg. Zeker als je met een gezin reist. Als je jouw bagage door Bagbooking laat versturen naar je eindbestemming, dan betaal je met 3 á 4 koffers ongeveer net zoveel als wanneer je extra bagageruimte zou boe-ken. En ga je met de auto? Dan hou je genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld heel het gezin. Ook bespaar je waarschijnlijk brand-stofkosten. 

Je bagage worden 2 tot 4 dagen vóór vertrek opgehaald op een dagdeel dat jou het best uitkomt. Wanneer je aankomt bij je vakan-tievilla of accommodatie, staan je koffers al klaar. Je begint je va-kantie direct goed door vóór je vertrek al de stress weg te nemen. Reden genoeg voor onze bezoekers om vaker gebruik te maken van deze service! Wil je weten wat Bagbooking precies voor je kan betekenen? Bekijk ook eens hun website

Wil je ook zonder stress en zorgen op reis? Informeer naar onze partner Bagbooking door contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoonnummer +31853035323 of via in-fo@bagbooking.eu Of ga direct naar hun website en plaats eenvoudig je boeking online

N.B. De bovenstaande service wordt exclusief aangeboden aan villa's in de regio Sainte Maxime en Les Issambres

8.8
Klanten over VillaSud

Klanten waarderen VillaSud met een gemiddeld rapportcijfer van: 8.8 (schaal 1 tot 10). Dit cijfer is gebaseerd op 1241 actuele reviews.

Lees meer klantbeoordelingen

Zuid Frankrijk & VillaSud

Uw villa adviseur helpt u zoeken

 • 250+ luxe villa's in Zuid-Frankrijk
 • Professionele selectie en controle 
 • 99% met eigen privé zwembad 
 • Fraai gelegen & luxe interieurs

Uw verblijf goed geregeld

 • Onze villa adviseurs kennen alle villa's goed
 • Wilt u iets speciaals? Wij regelen het voor u!
 • Lokale villa-managers zijn er voor u  
 • On-line toegang boekings- en reisgegevens

What you see is what you get!

 • Wij werken rechtstreeks met villa-eigenaren
 • Villa's worden uitgebreid en oprecht beschreven 
 • Gedetailleerd, makkelijk en snel zoekfilter 
 • Goede foto's en video gemaakt door eigen team

Thuis in Zuid-Frankrijk

 • Meer dan 20 jaar Zuid-Frankrijk specialist
 • Onze kennis en passie delen wij graag
 • Gratis Zuid-Frankrijk App met Insider Tips
 • Laat u inspireren door onze villa adviseurs!