De bekendste beachclubs van Plage Pamplonne, nabij Saint-Tropez!

In onze blogpost van vorige week kwam het al naar voren: de gouden zandstranden langs de Baai van Pampelonne zijn pachtig! Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel beachclubs te vinden zijn op Plage Pampelonne, een van de beroemdste stranden aan de Middellandse Zee.

Uit alle hoeken van de wereld komt de jetset naar de mondaine beachclubs waar regelmatig ‘celebrities’  te spotten zijn. Het strand van Pampelonne is ‘the place to be’ aan de Côte d’Azur

Een bekende, zo niet de allerbekendste, beachclub op Plage Pampelonne is Le club 55. De geschiedenis van deze club gaat terug naar 1955, toen Madame de Colmont haar kleine houten hut gebruikte om bij te dragen aan de culinaire wensen van Brigitte Bardot en haar filmcrew tijdens de opnames van de film  'Et Dieu...crea la femme'. 

Op dit moment runt de zoon van deze Madame de Colmont het paradijselijk mooie strandrestaurant met haar beroemde gasten. Je begeeft je hier in het (strand)leven van de rich and the famous. Vaak arriveren ze vanuit Saint-Tropez met hun Maserati, Ferrari of Bentley. Anderen laten zich per boot ophalen van hun voor de kust afgemeerde miljoenenjachten.

Wil je dit tafereel aanschouwen en tegelijk ook genieten van een heerlijke stranddag of lunch in deze beachclub, dan moet je in het hoogseizoen echt reserveren! In het restarant serveert men heerlijke mediterrane gerechten. Start bijvoorbeeld met een weelderige mand crudité, kies een heerlijk koele rosé en leun vervolgens ontspannen achterover...

Bij Nikki Beach wapperen er witte, linnen gordijnen in de warme mediterrane bries. Je ziet er borden vol verse vis, sushi en sashimi. Zoals bij veel beachclubs lopen hier ook hier ook veel langbenige blondines rond, geurend naar dure parfum. Bij het zwembad is de DJ begonnen met house en dansen hippe jongeren op de muziek. De champagne spuit in het rond. Nikki Beach Saint Tropez Beach Club straalt aan alle kanten nieuw geld uit, schoonheid, elegantie, klasse en stijl. Let op, kinderen zijn niet welkom bij het zwembad!

Een andere bekende beachclub is Moorea plage, een vrolijke en levendige beachclub. Je komt hier per boot, er is een navette sevice, of via Chemin de Moulins met de auto. Er is een groot strand met luxe strandbedden en ze hebben er een uitstekend apertizer menu; veel hapjes in tapas-stijl. Het restaurant ligt iets achter de beachclub en ademt door de grote parasols een gezellige sfeer uit. Het prijsniveau van deze beachclub ligt iets lager als dat van de andere aan het strand van Pampelonne.

Tenslotte willen we Tahiti plage nog noemen, de oudste (opgericht in 1946) en waarschijnlijk ook grootste beachclub van Plage Pampelonne. Zoals bij alle beachclubs geldt ook hier dat je in het hoogseizoen zal moeten reserveren, het kan er erg druk zijn. Het spreekt voor zich dat er andere stranden en misschien minder bekende, maar ook hele leuke beachclubs zijn in de buurt van Saint-Tropez. Daarover in een volgende blogpost meer!

Bekijk onze villa’s in Saint Tropez, Ramatuelle, Gogolin, Grimaud en La Garde Freinet
8.8
Klanten over VillaSud

Klanten waarderen VillaSud met een gemiddeld rapportcijfer van: 8.8 (schaal 1 tot 10). Dit cijfer is gebaseerd op 1241 actuele reviews.

Lees meer klantbeoordelingen

Zuid Frankrijk & VillaSud

Uw villa adviseur helpt u zoeken

  • 250+ luxe villa's in Zuid-Frankrijk
  • Professionele selectie en controle 
  • 99% met eigen privé zwembad 
  • Fraai gelegen & luxe interieurs

Uw verblijf goed geregeld

  • Onze villa adviseurs kennen alle villa's goed
  • Wilt u iets speciaals? Wij regelen het voor u!
  • Lokale villa-managers zijn er voor u  
  • On-line toegang boekings- en reisgegevens

What you see is what you get!

  • Wij werken rechtstreeks met villa-eigenaren
  • Villa's worden uitgebreid en oprecht beschreven 
  • Gedetailleerd, makkelijk en snel zoekfilter 
  • Goede foto's en video gemaakt door eigen team

Thuis in Zuid-Frankrijk

  • Meer dan 20 jaar Zuid-Frankrijk specialist
  • Onze kennis en passie delen wij graag
  • Gratis Zuid-Frankrijk App met Insider Tips
  • Laat u inspireren door onze villa adviseurs!