Even voorstellen, Team VillaSud.

Jolanda, Hoofd Advies Vakantievilla's

Jolanda Lagerweij, Hoofd advies vakantievilla's. Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij VillaSud want wat is er leuker dan de hele dag met vakantie bezig zijn! In 2015 heb ik mijn bachelor toerisme en recreatie behaald aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer. Graag wilde ik mijn werk inhoudelijk verrijken door een goede en relevante HBO opleiding te volgen. Hiken, geocachen, duiken, klimmen, een paar voorbeelden van activiteiten die ik graag doe! Als het maar buiten is.

Katharina, Adviseur Vakantievilla's

Katharina Becking, Adviseur vakantievilla's, duitstalige websites. Sinds mei 2015 werk ik met plezier bij VillaSud. Het is mijn eerste baan na het volgen van een opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs bij Saxion Hogeschool in Deventer. Voor mijn studie heb ik erg leuke stage gelopen in Zuid-Afrika. Tijdens mijn Erasmus-semester in de wijnstad Bordeaux heb ik kunnen genieten van het Franse leven. In mijn vrije tijd dans ik graag klassiek ballet en jazzdans, ga naar de film, lees boeken of shop nieuwe tassen. 

Inge, Adviseur Vakantievilla's

Inge Schipper, Adviseur vakantievilla's. Als kind ging ik vele jaren met mijn ouders naar de Franse zon. Ik hou van Frankrijk en van werken in het toerisme. Het volgen van een Hotel & Hospitality opleiding was dan ook een logische keuze. Na een aantal jaar te hebben gewerkt op een reisbureau werk ik sinds 2014 bij VillaSud. Elke dag is anders, nieuwe uitdagingen en dit maakt dat ik elke ochtend met plezier aan het werk ga!

Paulien van der Klij, webmanager
Paulien van der Klij, Webmanager en e-mailmarketing. Marketing is mijn passie, met als specialisatie Internet Project management. Binnen VillaSud ben ik als Webmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het content management van de websites van VillaSud.  Erg trots ben ik op ontwikkeling van onze Zuid Frankrijk App. Als een echte tweeling heb ik aan hobbies geen gebrek; zowel op het sportieve als op het muzikale vlak.

Annemieke Staupe, Social Media specialist

Annemieke Staupe, social media specialist. Ooit ben ik gestart in de retail op de inkoop van diverse confectiebedrijven in Amsterdam en Londen. Mijn hart ligt in de mode. Zo’n zeven jaar geleden bleek de liefde voor mode en retail gecombineerd met social media een match made in heaven. Met mijn eigen bedrijf Mediatrends adviseer en ondersteun ik oa VillaSud in alle activiteiten betreft social media én schrijf ik blogs en teksten voor de Nederlandse en buitenlandse websites.

Anton Heinemans, Operationeel Directeur

Anton Heinemans, Operationeel directeur. Ooit kochten we zelf een vakantievilla in Zuid-Frankrijk, die we ook wilden verhuren. Meer dan 15 jaar ervaring verder, ben ik zelf nu degene, die villa-eigenaren begeleid naar een prettige manier van verhuur. Ik merk dat het écht een voordeel is dat wij ook onze eigen villa verhuren, we weten hoe dit voelt en waar je op moet letten. Uniek is dat we met elke villa-eigenaar nog steeds persoonlijk contact hebben, ook nu we veel groter zijn geworden. Met velen hebben we al jaren een goede band en dat willen we graag zo houden. Ik ben heel sportief, fiets en tennis graag. Maar mijn passie is het maken van foto's, niet alleen van "onze" prachtige villa's, maar ook van ons zo geliefde Zuid-Frankrijk.

Jannine Hazenberg, Directeur

Jannine Hazenberg, oprichter en Directeur. Bij toeval belandde ik in 1999 in de reiswereld. Tot dat moment was ik werkzaam in verschillende Marketing en Management functies in de bank- en verzekeringswereld. Daar ontstond ook mijn interesse voor de grenzeloze mogelijkheden van internet voor consumenten. Nog altijd is het een uitdaging om nieuwe ideeen te bedenken en deze om te zetten in concrete, nieuwe services voor onze klanten. Trots ben ik op het gepassioneerde VillaSudTeam en de grote groep klanten, die elk jaar weer een villa via ons huurt. Ik hou van koken, lezen, zingen, fietsen, reizen en lekker eten met vrienden. Kortom: ik geniet van het leven, in Nederland, maar natuurlijk ook in Zuid-Frankrijk!

____________________________________________________________________________________________________

Wij zijn enthousiast over VillaSud en over de aan ons toevertrouwde villa's. Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereiken op +31 30 6910645. Of stuur een e-mail bericht via onze Contact Pagina. Wij nemen snel contact met u op.

Terug naar overzicht alle villa's