Even voorstellen, Team VillaSud.

Jolanda Lagerweij, Teamleider advies vakantievilla's. Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij VillaSud want wat is er leuker dan de hele dag met vakantie bezig zijn! In 2015 heb ik mijn bachelor toerisme en recreatie behaald aan de Saxion Hospitality Business School in Deventer. Graag wilde ik mijn werk inhoudelijk verrijken door een goede en relevante HBO opleiding te volgen. Hiken, klimmen, geocachen, duiken, een paar voorbeelden van activiteiten die ik graag doe! Als het maar buiten is. Jolanda is te bereiken op Jolanda@VillaSud.nl.

Sebastiaan van Campen, Adviseur vakantievilla's. Wat is er leuker dan iedere dag met vakantie bezig te zijn? Dat was mijn gedachte toen ik mijn toeristische opleiding aan Hogeschool TIO startte. Voordat ik bij VillaSud begon heb ik gewerkt voor touroperators gespecialiseerd in Frankrijk en vakantiewoningen.  Als familiemens weet ik hoe leuk en waardevol vakanties met een grote familie kunnen zijn. Graag help ik onze klanten bij het zoeken naar villa’s voor een onvergetelijke vakantie.  De adembenemende vakantievilla’s die VIllaSud biedt, maakt dat je iedere dag een stukje vakantie beleeft.  En dat stukje vakantie, dat voer ik thuis graag door met een lekker glas wijn en een mooie Franse kaas.  Sebastiaan is te bereiken op info@VillaSud.nl.

Paulien van der Klij, Marketing manager. Marketing is mijn passie, met als specialisatie Internet Project management. Binnen VillaSud ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het content management van de websites van VillaSud. Daarnaast beheer ik het professionele platform dat we gebruiken voor onze e-mail marketing: Copernica. Erg trots ben ik op ontwikkeling van de Zuid Frankrijk App. Als een echte 'tweeling' heb ik aan hobbies geen gebrek; tennissen, wielrennen, gitaar spelen en zingen zijn favoriet. Paulien is te bereiken op Paulien@VillaSud.nl.

Jannine Hazenberg, oprichter en directeur. Sinds 1999 ben ik actief in de reiswereld. Daarvoor was ik werkzaam in verschillende Marketing en Management functies in de bank- en verzekeringswereld. Daar ontstond ook mijn interesse voor de grenzeloze mogelijkheden van internet voor consumenten. Nog altijd is het een uitdaging om nieuwe ideeen te bedenken en deze om te zetten in concrete, nieuwe services voor onze klanten. Trots ben ik op het gepassioneerde VillaSudTeam en de grote groep klanten, die elk jaar weer een villa via ons huurt. Ik hou van koken, lezen, zingen, fietsen, reizen en lekker eten met vrienden. Kortom: ik geniet van het leven, in Nederland, maar natuurlijk ook in Zuid-Frankrijk! Jannine is per mail te bereiken op Jannine@VillaSud.nl.

Anton Heinemans, Directeur. Ooit kochten we zelf een vakantievilla in Zuid-Frankrijk, die we ook wilden verhuren. Meer dan 15 jaar ervaring verder, ben ik zelf nu degene, die villa-eigenaren begeleid naar een prettige manier van verhuur. Ik merk dat het écht een voordeel is dat wij ook onze eigen villa verhuren, we weten hoe dit voelt en waar je op moet letten. Uniek is dat we met elke villa-eigenaar nog steeds persoonlijk contact hebben, ook nu we veel groter zijn geworden. Met velen hebben we al jaren een goede band en dat willen we graag zo houden. Ik ben graag sportief o.a. fietsen en tennissen. Andere passies van mij zijn design, architectuur en fotografie. Het bijzondere in mijn werk is dat ik al deze passies mag combineren. Anton is te bereiken via Anton@VillaSud.nl

____________________________________________________________________________________________________

Wij zijn enthousiast over VillaSud en over de aan ons toevertrouwde villa's. Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken op +31 30 6910645. Of stuur een e-mail bericht aan één van de boven genoemde mailadressen of maak gebruik van onze Contact Pagina. Wij nemen snel contact met u op.

Terug naar overzicht alle villa's