Team VillaSud, boven vlnr, Jannine Hazenberg, Anton Heinemans, Nanda van Meurs, Paulien van der Klij en Sebastiaan van Campen. Onder vlnr Nadia Besseling, Suzanne de Vos en Corine Auger.

Paulien van der Klij, Marketing manager. Marketing is mijn passie, met als specialisatie Internet Project management. Binnen VillaSud ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het content management van de websites van VillaSud. Erg trots ben ik op ontwikkeling van de Zuid Frankrijk App. Als een echte 'tweeling' heb ik aan hobbies geen gebrek; tennissen, wielrennen, gitaar spelen en zingen zijn favoriet. Paulien is te bereiken op Paulien@VillaSud.nl.

Sebastiaan van CampenAdviseur vakantievilla's. Wat is er leuker dan iedere dag met vakantie bezig te zijn? Dat was mijn gedachte toen ik mijn toeristische opleiding aan Hogeschool TIO startte. Voordat ik bij VillaSud begon heb ik gewerkt voor touroperators gespecialiseerd in Frankrijk en vakantiewoningen.  Als familiemens weet ik hoe leuk en waardevol vakanties met een grote familie kunnen zijn. Graag help ik onze klanten bij het zoeken naar villa’s voor een onvergetelijke vakantie. En zo een vakantie, dat voer ik thuis graag door met een lekker glas wijn en een mooie Franse kaas. Sebastiaan is te bereiken op info@VillaSud.nl.

Jannine Hazenberg, oprichter en directeur. Sinds 1999 ben ik actief in de reiswereld. Daarvoor was ik werkzaam in verschillende Marketing en Management functies in de bank- en verzekeringswereld. Daar ontstond ook mijn interesse voor de grenzeloze mogelijkheden van internet voor consumenten. Nog altijd is het een uitdaging om nieuwe ideeen te bedenken en deze om te zetten in concrete, nieuwe services voor onze klanten. Trots ben ik op de grote groep klanten, die elk jaar weer een villa via ons huurt. Ik hou van koken, lezen, zingen, fietsen, reizen en lekker eten met vrienden. Kortom: ik geniet van het leven, in Nederland, maar natuurlijk ook in Zuid-Frankrijk! Jannine is per mail te bereiken op Jannine@VillaSud.nl.

Suzanne de Vos, Adviseur vakantievilla's. Mijn hele leven heb ik al een voorliefde voor Frankrijk. De taal, cultuur en de mogelijkheden van het land als vakantieland vind ik bijzonder. De Provence & de Côte d’Azur bieden dan ook veel mogelijkheden; van een heerlijk zonvakantie aan de prachtige blauwe zee tot een actievere vakantie in de natuur landinwaarts. In dit gedeelte van Frankrijk heeft VillaSud de mooiste villa’s weten te vinden en daar komen steeds weer nieuwe mooie villa’s bij. Onze klanten zoeken en boeken hun vakantievilla bij ons en in dat proces mag ik een bijdrage leveren, leuk toch? De tijd naast mijn werk vul ik graag in met koken, lezen, yoga en mijn vrienden & familie.

Corine Auger, Adviseur vakantievilla's. Wat is er leuker dan met passie en plezier te werken waar je je helemaal thuis voelt? Sinds mijn eerste liefde voor toerisme, al bij mijn studiekeuze, heb ik door de jaren heen altijd energie gekregen bij het van dienst zijn van klanten. Als Française, rijk aan de kennis van de culturele verschillen, het is voor mij een eer om deel te nemen aan het dynamische en professionele team van VillaSud. Al jaren wonend in Nederland, sta ik heel graag onze internationale klanten en eigenaren te woord – met het bijbehorende “charmante” accent van La Douce France.

Anton Heinemans, Directeur. Ooit kochten we zelf een vakantievilla in Zuid-Frankrijk. Nu 20 jaar verder merk ik dat het écht een voordeel is dat wij ook onze eigen villa verhuren, we weten hoe dit voelt en waar je op moet letten. Uniek is dat we met elke villa-eigenaar nog steeds persoonlijk contact hebben, ook nu we veel groter zijn geworden. Met velen hebben we al jaren een goede band en dat willen we graag zo houden. Ik ben graag sportief o.a. fietsen en tennissen. Andere passies van mij zijn design, architectuur en fotografie. Het bijzondere in mijn werk is dat ik al deze passies mag combineren. Anton is te bereiken via Anton@VillaSud.nl


Wij zijn enthousiast over VillaSud en over de aan ons toevertrouwde villa's. Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken op +31 30 6910645. Of stuur een e-mail bericht aan één van de boven genoemde mailadressen of maak gebruik van onze Contact Pagina. Wij nemen snel contact met u op.

Terug naar overzicht alle villa's