Het gaat goed met VillaSud, wij zoeken...

Werk je in een verkoopfunctie in het toerisme of de hospitality-wereld en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Bij ons krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot Zuid-Frankrijk specialist en senior reisadviseur. Vind jij het een uitdaging om de schakel te zijn tussen veeleisende, particuliere klanten en villa-eigenaren? En verantwoordelijk te zijn voor een perfect geregeld, verblijf van je klanten in een luxe vakantievilla? Dan ben je bij ons helemaal op je plek!

_______________________

Reisadviseur

Villa's Zuid-Frankrijk

 (32 - 40 uur)    
______________________

VillaSud BV is een middelgrote, zelfstandige touroperator, al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van luxe vakantievilla’s in Zuid-Frankrijk. Door ons specialisme, hoog serviceniveau en persoonlijke dienstverlening hebben we een leidende marktpositie bereikt in Nederland, België en Duitsland. Met een enthousiast, gespecialiseerd team van 9 medewerkers en een groot netwerk van professionals in Zuid-Frankrijk, zetten we een topprestatie neer voor klanten, waardoor we elk jaar weer flink groeien.

Wat ga je doen? 

Binnen een enthousiast, gespecialiseerd team, vertaal je de wensen van internationale klanten uit het hogere segment in een perfect geregelde, luxe vakantie op maat. Zowel telefonisch als per email of online. Daarbij stem je steeds de belangen van eigenaren en huurders goed op elkaar af en biedt je maatwerkoplossingen. Door jouw persoonlijke benadering weet je de klant aan je te binden. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige, administratieve afhandeling van de boekingen. 

Dat alles vraagt behoorlijk wat van je sociale vaardigheden, maar levert ook veel leuke contacten op. Veel van onze klanten boeken al jaren hun vakantie via VillaSud. 

Omdat wij ons profileren als Zuid-Frankrijk specialist ga je 1 keer per jaar met (een deel van) het sales-team naar Zuid-Frankrijk. Zo leer je ons werkgebied nog beter kennen, ontmoet je onze contactpersonen ter plekke en bezoek je enkele villa’s uit ons portfolio van 250 villa’s. 

Jouw talenten:
  • Je bent ervaren in voeren van een goed, adviserend verkoopgesprek, waarin luisteren, herkennen en gericht inspelen op de signalen van de klant voor jou logisch is;
  • Zowel in woord als geschrift beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden; 
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Duite taal, bij voorkeur ook van de Engelse taal, in woord en geschrift; 
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, je regelt alles graag tot in de puntjes 
  • Je bent zeer servicegericht en bent pas tevreden als de klant dat ook is
  • Je kunt zelfstandig functioneren, neemt graag initiatief en beschikt over inlevingsvermogen
  • Je voelt je thuis in of hebt affiniteit met Zuid-Frankrijk. 
Wat we van je vragen:
  • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur toerisme of hospitality
  • Of een relevante opleiding op mbo-niveau, maar dan wel met al een paar jaar werkervaring opgedaan in een verkoopfunctie binnen een organisatie in de toeristische of dienstverlenende sector (bij voorkeur hospitality). 
Wat bieden wij jou? 

Een moderne werkomgeving en een leuke, leerzame en afwisselende functie in een enthousiast team. Ons kantoor is gevestigd vlakbij het centrum en busstation van Zeist. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Salariëring is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd. Wij volgen hierin de cao voor de reisbranche. 

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Jolanda Lagerweij (jolanda@villasud.nl). 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jolanda Lagerweij. Zij is op werkdagen bereikbaar (+31 30 6910645).

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gestel