Da Laura - Cannes

    Eten & Drinken

    Voor velen een niet te missen restaurant! Met eenvoudige, authentieke Italiaanse gerechten en uitstekende service. Wij komen graag deze zomer langs om de truffel ravioli uit te proberen! Ook de toetjes zijn ware creaties! Prijsniveau is iets duurder dan gemiddeld. Reserveren wordt aanbevolen!

    La place de Mougins

    Eten & Drinken

    Chef-kok Denis Fetisson, eigenaar van twee toprestaurants in Mougins, maakt heerlijke gerechten voor je klaar in zijn restaurant La place de Mougins.

    Net zoals in zijn andere restaurant, l’Amandier, zijn de menu's altijd fantastisch en ook op de bediening is niets aan te merken. Volgens velen zijn deze twee restaurants de beste van Mougins en omgeving!

    Ijssalon Niva

    Eten & Drinken

    Ijsje eten? Dit is hét adres in Cannes! De Italiaanse eigenaar afkomstig uit Turijn maakt heerlijk romig ijs in de meest originele smaken. Hij gebruikt daarvoor alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Als je eenmaal een ijsje bij Niva hebt geprobeerd, dan wil je nooit meer ergens anders ijs eten;) Deze ijssalon is echt een aanrader!

    Caffé Roma

    Eten & Drinken

    Brasserie/restaurant Roma ligt op een heel centraal punt in Cannes: tegenover het bekende Palais des Festival. Niet verwonderlijk dat het er druk kan zijn, maar dat komt ook omdat het (veelal Italiaanse) eten wat ze bieden lekker is! De prijzen zijn, zeker gezien de locatie, heel redelijk. De kaart is online te bekijken. Goed om te weten: je krijgt er grote porties.

    Vegaluna

    Eten & Drinken

    Een hip strandrestaurant dat zeer populair is bij de Cannois. Gelegen tegenover het Carlton hotel. Chef-kok Antoine Regnault en zijn team maken mediterrane gerechten klaar op basis van de seizoensproducten. Het menu verandert dan ook per seizoen.

    Table 22 par Noël Mantel

    Eten & Drinken

    Chef Noël Mantel bereidt verfijnde mediterrane gerechten. De keuze is beperkt, maar het eten is van goede kwaliteit. Op verzoek kunnen er ook vegetarische, vegan en glutenvrije gerechten klaargemaakt worden. Mantel is gelegen in het pittoreske stadsdeel van Cannes: Le Suquet. Noël is ook in te huren als privé kok!

    Mordus

    Eten & Drinken

    Leuk restaurant in het oude deel van Antibes, vlakbij het Picasso museum. Het concept is 'eten wat de pot schaft' aan een grote tafel die je deelt met anderen. Wat betreft het voorgerecht heb je de keuze uit een selectie van heerlijke Franse specialiteiten. Er is één hoofdgerecht dat elke week verandert. En voor het dessert zijn er wel weer keuzemogelijkheden.

    Er wordt heerlijk gekookt bij Lulu, vriendelijke en efficiënte service, retro interieur en dit voor een goede prijs (25 euro voor 3 gangen). Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en plezier te maken!

    Marco Polo

    Eten & Drinken

    Klein restaurant echt aan het strand, hier eet je bijna met je voeten in het water! Leuke plek ook voor een dagje aan het strand. Het is een plek voor jong en oud, met muziek (DJ).

    Je kunt hier terecht voor een lekkere cocktail aan de bar, maar ook de wijnkaart is dik in orde! Een 3 gangen menu eet je hier voor ca. 30 euro wat gezien de locatie met het prachtige uitzicht een redelijke prijs is. De chef-kok biedt een menu dat schommelt tussen land en zee, maar ook vegetarische en glutenvrije gerechten.

    Plage Goeland

    Eten & Drinken

    Dit is niet alleen een van de goedkoopste plekken in Cannes om een strandbedje te huren, maar ook een fijne plek om op het strand te eten voor een redelijke prijs.

    De prettige sfeer, vriendelijke bediening en het lekkere eten tegen redelijke prijzen gezien de locatie maken dit tot een van de fijnste beachclubs van Cannes. Het restaurant serveert eten uit de mediterraanse keuken met behulp van verse seizoensproducten. Ook de huisgemaakte desserts blijken heerlijk te zijn!

    Bobo Bistro

    Eten & Drinken

    Onze favoriet: Bobo Bistro. Een hele goede kaart, leuke inrichting en fijne werknemers. Het is er altijd gezellig druk, en wij snappen helemaal waarom. Verschillende gerechten afkomstig uit Frankrijk en Italie staan op het menu. De Vitello Tonnato is onze favoriet.