Met de voeten in de Middellandse Zee en het hoofd in de Alpen biedt de Provence een breed scala aan kleurrijke landschapstypen. Denkt u erover een vakantiehuis te huren in de Provence? In de Provence kunnen zowel zonaanbieders als cultuurliefhebbers en actievelingen hun hart op te halen.

De Provence ligt tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. Grote steden in het gebied zijn Marseille, Toulon en Aix-en-Provence. Samen met de Cote d’Azur vormt de Provence het meest populaire vakantiegebied van Frankrijk.

Een greep uit onze vakantiehuizen in de Provence
chat_bubble_outline 8.4

La Ricarde Callas

  • 8
  • 4
  • 3
Ontdek deze villa
chat_bubble_outline 8.7

Mirabeau Aups

  • 10
  • 5
  • 4
Ontdek deze villa

Een vakantiehuis huren bij VillaSud

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste vakantiehuizen in de Provence. Alle vakantiehuizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij garanderen u dan ook dat de informatie over de vakantiehuizen in de Provence op onze website overeenkomt met de werkelijkheid. Wij bieden uitgebreide beschrijvingen, goede foto's en persoonlijke informatie. Zo weet u precies wat u gaat huren en huurt u het huis dat het beste past bij uw vakantieplannen!

Uw vakantiehuis in de Provence direct online boeken

Onze website beschikt over uitgebreide zoekmogelijkheden. Kies het vakantiehuis in de Provence van uw dromen op basis van uw eigen zoekcriteria of neem contact met ons op zodat wij u kunnen helpen met het vinden van een passend vakantiehuis in de Provence. Heeft u een huis gevonden om te huren? Dan kunt u deze direct online reserveren. Veel plezier in uw vakantiehuis in de Provence!

Bekijk al onze vakantiehuizen in de Provence en aan de Côte d'Azur