Zoekt u een villa met zwembad in Zuid Frankrijk? VillaSud heeft een uitgebreid aanbod luxe villa's met zwembad in Frankrijk. Een villa met zwembad huren in Frankrijk betekent niet alleen zon, strand, bergen, maar ook mooie natuur, rust en ruimte. Geniet van de authentieke dorpen, levendige kustplaatsen en fraaie steden. En kom dan tot rust aan uw eigen privé zwembad.

Een greep uit onze villa's met zwembad
chat_bubble_outline 9

Cour de Mer Sainte Maxime

  • 8
  • 4
  • 2
Ontdek deze villa

Villa’s in Frankrijk

Zuid Frankrijk is zeer geliefd vanwege het goede weer en de fraaie omgeving en vormt daarmee de ideale vakantiebestemming voor watersporters, golfers en gezinnen met kinderen. Kiest u voor een villa met zwembad in Frankrijk, dan kunt u zeker zijn van een ontspannen vakantie.

Een villa met zwembad van VillaSud

De villa’s van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien, en hebben vrijwel altijd een privé-zwembad en een luxe keuken. Het interieur van de villa’s is stijlvol en verzorgd, modern of in authentieke landelijke stijl. Veel van de villa’s kenmerken zich door een adembenemend uitzicht of een unieke ligging.

Een villa met zwembad huren in Frankrijk

Alle villa’s uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. De villa-informatie die u op onze website aantreft, komt dan ook gegarandeerd overeen met de werkelijkheid. Op onze website selecteert u eenvoudig de villa met zwembad van uw dromen. Kies bijvoorbeeld de filteroptie ‘zwembad verwarming’ als u zichzelf ervan wilt verzekeren dat u ook in het voor- en najaar prettig gebruik kunt maken van het zwembad. Mocht u er met onze uitgebreide zoekmogelijkheden niet direct uitkomen? Wij helpen u graag bij het zoeken van een passende villa met zwembad in Frankrijk. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk alle villa's met zwembad in Frankrijk van VillaSud