Pampelonne Plage: feest op het strand bij Saint Tropez
Het pittoreske dorpje Ramatuelle, vlakbij Saint-Tropez, staat bekend om haar wereldberoemde wijngaarden, maar vooral ook om het prachtige strand van Pampelonne met haar vele exclusieve beachclubs. Elke strandclub heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt iets bijzonders, een rustig ongerept strand of een levendige omgeving om te feesten. Zien en gezien worden is het motto!

Club 55: De beroemdste strandclub aan het strand van Pampelonne (foto boven), gebruikt in een scène van de film 'And then God Created Woman' met Brigitte Bardot, blijft een klassieker en een must-visit voor het jetsetpubliek. Iedereen is hier altijd op dieet, dus: bestel de populaire 'Panier de crudités'!

Byblos Beach: Deze favoriet onder strandgangers biedt comfortabele ligbedden, een uitstekend restaurant en een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Nikki Beach: Voor wie op zoek is naar een feestje: Nikki Beach (foto boven)is de meest toeristische en feestgeoriënteerde strandclub van St-Tropez, bekend om zijn luxe ligbedden, zwembad en grote DJ's die de hele zomer lang muziek draaien.

La Serena: deze club ligt op korte loopafstand van het strand van Byblos en biedt een prachtig ingerichte omgeving en een meer betaalbare optie dan het nabijgelegen Nikki-strand. Met ruime ligbedden en een geweldige keuken is het de perfecte plek om een ​​middagje te genieten.

Moorea Beach: bekend om zijn beroemde spa, boetiekjes en restaurant en bar van wereldklasse. Het is een plek waar je gemakkelijk beroemdheden tegenkomt.

Tahiti Beach (foto boven): Biedt 's ochtends een rustige sfeer die rond lunchtijd verandert in plezier. De oranje parasols tegen de achtergrond van de zee zorgen voor een Instagramwaardig effect. Het is verbonden aan een chic hotel en heeft de leukste winkel van het strand.

Bagatelle Beach: Deze populaire club moet vaak minimaal een week van tevoren gereserveerd worden en is altijd druk. Het staat bekend om zijn zorgeloze zomerse sfeer en is een must-see aan de kust.

Er zijn recent een aantal nieuwe beachclubs geopend, vaak verbonden aan hippe, Parijse hotels met een levendige sfeer, bijvoorbeeld: Verde Beach by Yeeels (foto boven), La Reserve a la Plage en Loulou.

Op zoek naar een wat relaxtere atmosfeer? Wat noordelijker op het strand van Pampelonne kun je heerlijk lunchen in bohemien sfeer bij Indie Beach (foto boven), perfect voor wie op zoek is naar ontspanning met een indie tintje. De keuken is Midden-Oosters. Cabane Bambou s een begrip op Pampelonne, een tropisch paradijs met eco-vriendelijke bamboestructuur. Ideaal voor milieubewuste bezoekers, belooft het een heerlijke stranddag met een duurzame twist.

Bij beachclub Les Salins (foto boven), gelegen aan de rand van Saint-Tropez, bent u echt weg van de drukke hoofdstranden. Deze club, bekend om zijn kalme sfeer, richt zich op eenvoud en natuurlijke schoonheid. Met een focus op verse lokale ingrediënten, belooft Les Salins een ontspannen dag aan het prachtige, ongerepte zandstrand en heldere wateren, ook ideaal voor wie op zoek is naar rust.

Vlak voordat u Saint Tropez inrijdt of afslaat naar de Route des plages, vindt u Beachclub La Bouillabaise, bekend om de verscheidenheid aan visgerechten op het menu, haar levendige sfeer en panoramisch uitzicht op zee. En handig: gehele jaar geopend. 

Elke strandclub bij Saint Tropez en Ramatuelle heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt iets bijzonders, of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of een levendige omgeving om te feesten. Het is raadzaam om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

LUXE VILLA HUREN IN DEZE OMGEVING? 

Bekijk onze villa’s in Saint Tropez, Ramatuelle, Gogolin, Grimaud en La Garde Freinet
8.8
Klanten over VillaSud

Klanten waarderen VillaSud met een gemiddeld rapportcijfer van: 8.8 (schaal 1 tot 10). Dit cijfer is gebaseerd op 1241 actuele reviews.

Lees meer klantbeoordelingen

Zuid Frankrijk & VillaSud

Uw villa adviseur helpt u zoeken

  • 250+ luxe villa's in Zuid-Frankrijk
  • Professionele selectie en controle 
  • 99% met eigen privé zwembad 
  • Fraai gelegen & luxe interieurs

Uw verblijf goed geregeld

  • Onze villa adviseurs kennen alle villa's goed
  • Wilt u iets speciaals? Wij regelen het voor u!
  • Lokale villa-managers zijn er voor u  
  • On-line toegang boekings- en reisgegevens

What you see is what you get!

  • Wij werken rechtstreeks met villa-eigenaren
  • Villa's worden uitgebreid en oprecht beschreven 
  • Gedetailleerd, makkelijk en snel zoekfilter 
  • Goede foto's en video gemaakt door eigen team

Thuis in Zuid-Frankrijk

  • Meer dan 20 jaar Zuid-Frankrijk specialist
  • Onze kennis en passie delen wij graag
  • Gratis Zuid-Frankrijk App met Insider Tips
  • Laat u inspireren door onze villa adviseurs!