Luxe vakantie Frankrijk

Wie wil er niet een luxe vakantie in Frankrijk? De Côte d’Azur is van oudsher  ‘the place to be’. Relaxen bij Club 55 in Saint Tropez, uw eigen jacht aanmeren in de haven van Cannes of genieten in één van de vele toprestaurants. Nergens ter wereld zijn er zoveel restaurants beloond met een Michelinster. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een luxe vakantie in Frankrijk.

Luxe vakantie in Frankrijk

Bent u op zoek naar een luxe vakantievilla in Frankrijk? Dan zit u goed bij VillaSud. VillaSud is dé specialist in de verhuur van luxe vakantievilla’s in de Provence en de Côte d’Azur. De villa’s van VillaSud zijn van alle gemakken voorzien, vrijwel altijd met een privézwembad en een luxe keuken. Het interieur is stijlvol en verzorgd, modern of in authentieke landelijke stijl. Veel van de villa’s worden gekenmerkt door een adembenemend uitzicht of een unieke ligging.

Provence en de Côte d’Azur – Frankrijk op zijn best

De in de Provence gelegen landelijk villa’s zijn doorgaans ruim opgezet en hebben meestal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Aan de Côte d’Azur vindt u veelal luxe villa’s met adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee en de baai van Saint Tropez. Zeer geschikt voor liefhebbers van zon, zee en strand, maar ook voor actieve watersporters en golfers.  Een luxe vakantie in Frankrijk biedt voor elk wat wils.

Boek uw luxe vakantie in Frankrijk direct online!

Maak uw eigen selectie op onze website, of neem telefonisch contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen een keuze te maken uit ons aanbod. Heeft u een villa gevonden die bij uw wensen past? Dan kunt u deze direct online boeken. Wij wensen u een fantastische tijd toe in Frankrijk!

Bekijk hier alle villa's van VillaSud in Frankrijk