Zekerheid via VillaSud.

Jannine Hazenberg, Directeur VillaSud

Sinds 1999

Ons doel is om u als klant van VillaSud een fijne vakantie te bieden. Dit doen wij sinds 1999. Inmiddels is VillaSud uitgegroeid tot een toonaangevende verhuurorganisatie in Nederland, België en Duitsland.

Om een fijne vakantie voor u mogelijk te maken is voor ons de term “gecontroleerde kwaliteit” alles bepalend.

Gecontroleerde kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij het bieden van luxe accommodatie waar we zelf ook graag tijdens onze vakantie willen verblijven. De basis van een VillaSud villa is een mooi interieur, goede bedden en fijne douches. Vervolgens zijn er zaken zoals het privé zwembad, de ligging en het uitzicht. Dan zijn er nog de extra’s zoals de opgemaakte bedden, de gevulde ijskast en de persoonlijke ontvangst en begeleiding tijdens uw verblijf.

Onder gecontroleerd verstaan wij dat u als huurder niet voor verrassingen komt te staan bij aankomst of tijdens uw verblijf. Elke villa in ons portfolio is door ons bezocht. Tijdens zo een eerste bezoek worden alle items in onze checklist zorgvuldig afgevinkt. Zo komt het regelmatig voor dat wij een ons aangeboden accommodatie niet wensen op te nemen omdat de kwaliteit in onze ogen onvoldoende is.

De kwaliteit wordt gedurende het verhuur seizoen gemonitord op basis van de feedback van onze klanten. Zaken als service ter plaatse en het schoon zijn van de villa worden op deze manier goed in de gaten gehouden. De door ons ontvangen feedback wordt gedeeld met de betreffende eigenaar. Indien vereist worden er maatregelen genomen om de kwaliteit te verbeteren. Als de feedback zich negatief ontwikkeld wordt de betreffende villa opnieuw door ons bezocht en bij uitblijven van verbeteringen verwijderd uit ons porfolio.

Waarheidsgetrouwe foto's

Elke foto is door een medewerker van VillaSud of in opdracht van VillaSud genomen. Soms komt het voor dat een villa wordt toegevoegd aan ons portfolio zonder een fotoreportage van VillaSud. Bijvoorbeeld omdat het maken van foto’s in de herfst of winter niet mogelijk is. Dan gebruiken we de foto’s die voorhanden zijn van de eigenaar. We bezoeken vervolgens de villa altijd een 2e of 3e keer in het voorjaar of begin van de zomer voor het maken van eigen foto’s. 

Los van de bovenstaande “zachte” criteria bieden wij u als Huurder de onderstaande “harde” zekerheden.

Heeft u nog vragen? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Jannine Hazenberg

Directeur VillaSud

_______________________________________________________________________

1) Stichting Garantie Reisgelden (SGR)


VillaSud staat tevens geregistreerd bij Stichting Garantie Reisgelden (SGR).  Inschrijvingsnummer 3161. Deze garantieregeling biedt u als klant de zekerheid dat in het voorkomende geval VillaSud niet aan haar verplichtingen kan voldoen de SGR deze verplichting overneemt.Zie voor meer informatie www.SGR.nl. Desgewenst kunt u onze inschrijving controleren door te zoeken op deelnemer met VillaSud te Zeist.

_______________________________________________________________________

2) Thuiswinkel Waarborg


VillaSud staat geregistreerd als lid bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Klik hier voor het Certificaat, dat aan VillaSud is afgegeven. Ook is VillaSud aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland en geeft het Thuiswinkel keurmerk Thuiswinkel Waarborg uit. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten: online kopen bij betrouwbare webwinkels. Kortom nog meer zekerheid voor onze huurders/klanten ten aanzien van de geboden kwaliteit van VillaSud. Zie het Thuiswinkel Waarborg Certificaat van VillaSud

_______________________________________________________________________

3) Kamer van Koophandel (KvK)


VillaSud staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerd met de volgende gegevens: Naam: VillaSud B.V. Vestigingsadres: Prins Hendriklaan 34, Vestigingsplaats : 3701 CP Zeist. Kamer van Koophandel nummer: 52931978, Soort inschrijving: Hoofdvestiging. Desgewenst kunt u dit controleren op www.kvk.nl.

________________________________________________________________________

4) Gegevens VillaSud


Kantoor en correspondentieadres; VillaSud B.V. | Prins Hendriklaan 34 | 3701 CP Zeist | Nederland

Telefoonnummer en e-mail adres; info@villasud.nl | +31 30 6910645

_______________________________________________________________________