VillaSud is sinds 1999 actief als bemiddelaar bij de verhuur van luxe vakantievilla’s aan de Côte d’Azur en Provence. Wij werken daarbij als Zuid-Frankrijk specialist samen met (veelal) particuliere verhuurders van vakantievilla’s, waarmee u via onze bemiddeling uiteindelijk een huurovereenkomst aangaat. Voor u als huurder zijn goede reisvoorwaarden belangrijk en alle garanties en zekerheden, die horen bij het reizen en het gebruik van het internet. Daarom zijn we aangesloten bij het ANVRSGR en Calamiteitenfonds

In Zuid-Frankrijk voelen wij ons thuis. We zijn daar inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste speler op het gebied van de verhuur van luxe vakantieverblijven in Nederland, België en Duitsland.

Ons doel is om u als klant van VillaSud een fijne vakantie te bieden. Kijkt u ook eens naar wat onze klanten van ons vinden bij: Klanten over VillaSud.

Om een fijne vakantie voor u mogelijk te maken is voor ons de term “gecontroleerde kwaliteit” alles bepalend.

Gecontroleerde kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij het bieden van luxe accommodatie waar we zelf ook graag tijdens onze vakantie willen verblijven. De basis van een VillaSud villa is een mooi interieur, goede bedden en fijne douches. Vervolgens zijn er zaken zoals het privé zwembad, de ligging en het uitzicht. Dan zijn er nog de extra’s zoals de opgemaakte bedden, de gevulde ijskast en de persoonlijke ontvangst en begeleiding tijdens uw verblijf.

Onder gecontroleerd verstaan wij dat u als huurder niet voor verrassingen komt te staan bij aankomst of tijdens uw verblijf. Elke villa in ons portfolio is door ons bezocht. Tijdens zo een eerste bezoek worden alle items in onze checklist zorgvuldig afgevinkt. Zo komt het regelmatig voor dat wij een ons aangeboden accommodatie niet wensen op te nemen omdat de kwaliteit in onze ogen onvoldoende is.

De kwaliteit wordt gedurende het verhuur seizoen gemonitord op basis van de feedback van onze klanten. Zaken als service ter plaatse en het schoon zijn van de villa worden op deze manier goed in de gaten gehouden. De door ons ontvangen feedback wordt gedeeld met de betreffende eigenaar. Indien vereist worden er maatregelen genomen om de kwaliteit te verbeteren. Als de feedback zich negatief ontwikkeld wordt de betreffende villa opnieuw door ons bezocht en bij uitblijven van verbeteringen verwijderd uit ons portoflio.

Waarheidsgetrouwe foto's

Elke foto is door een medewerker van VillaSud of in opdracht van VillaSud genomen. Soms komt het voor dat een villa wordt toegevoegd aan ons portfolio zonder een fotoreportage van VillaSud. Bijvoorbeeld omdat het maken van foto’s in de herfst of winter niet mogelijk is. Dan gebruiken we de foto’s die voorhanden zijn van de eigenaar. We bezoeken vervolgens de villa altijd een 2e of 3e keer in het voorjaar of begin van de zomer voor het maken van eigen foto’s. 

Los van de bovenstaande “zachte” criteria bieden wij u als Huurder de onderstaande “harde” zekerheden:

1) Algemeen Nederlandse Vereniging van reisondernemingen (ANVR)

De Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is de belangrijkste brancheorganisatie van professionele reisaanbieders in Nederland. Bij de ANVR aangesloten bedrijven bieden verschillende extra zekerheden aan reisconsumenten. VillaSud hanteert de ANVR Reizigersvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn samengesteld in samenwerking met consumentenorganisaties. De voorwaarden zorgen voor duidelijkheid tussen reiziger en reisorganisatie. Ook kunt u terecht bij de Geschillencommissie Reizen. Deze procedure is eenvoudig, goedkoop en kent een nakomingsgarantie: als de reisorganisatie na een bindend advies niet betaalt, neemt de ANVR deze verplichting over.

2) Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

VillaSud BV (KvK nr. 52931978) is in Nederland gevestigd en daarom aangesloten bij SGR. Op de website van de European Guarantee Funds Travel Association vindt u een overzicht van de garantiefondsen in Europa.

U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Het inschrijvingsnummer van VillaSud is 3161. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

3) Stichting Calamiteitenfonds Reizen 

VillaSud aangesloten bij is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.  

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”  

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Ziektes of epidemieën vallen NIET onder deze garantie.

Gegevens VillaSud

VillaSud staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerd met de volgende gegevens: Naam: VillaSud B.V. Vestigingsadres: Prins Hendriklaan 34, Vestigingsplaats : 3701 CP Zeist. Kamer van Koophandel nummer: 52931978, Soort inschrijving: Hoofdvestiging. Desgewenst kunt u dit controleren op www.kvk.nl.

Kantoor en correspondentieadres; VillaSud B.V. | Prins Hendriklaan 34 | 3701 CP Zeist | Nederland

Telefoonnummer en e-mail adres; info@villasud.nl | +31 30 6910645