De Provence ligt tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. Grote steden in het gebied zijn Marseille, Toulon en Aix-en-Provence en samen met de Cote d’Azur vormt de Provence het meest populaire vakantiegebied van Frankrijk. Ga op vakantie in dit prachtige deel van Zuid Frankrijk en ontdek de pracht van de Provence in al zijn facetten.

In de zon onder een strakblauwe hemel bij uw eigen zwembad liggen, genieten op een terras met heerlijke wijnen en 's middags uitgebreid golfen? Het zijn dé ingrediënten voor een ideale vakantie in de Provence. Wilt u een villa huren in de Provence, dan bent u bij ons aan het juiste adres, want VillaSud is dé specialist in de verhuur van exclusieve vakantievilla’s in de Provence en aan de Côte d’Azur.

Een greep uit onze villa's in de Provence
chat_bubble_outline 8.4

La Ricarde Callas

  • 8
  • 4
  • 3
Ontdek deze villa

Een vakantie in de Provence met VillaSud

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste vakantiehuizen in de Provence. Alle huizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij garanderen u dat de informatie over de vakantiehuizen op onze website overeenkomt met de werkelijkheid. Zo weet u precies wat u gaat huren en huurt u het huis dat het beste past bij uw vakantieplannen. 

Een ontspannen en onbezorgde vakantie in de Provence

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste vakantiehuizen en villa’s in de Provence. Alle villa’s uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij garanderen u dat de informatie over de vakantievilla’s op onze website overeenkomt met de werkelijkheid. Wilt u liever persoonlijk advies of telefonisch boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u een fijne vakantie toe in de Provence!

Bekijk alle vakantiehuizen in de Provence en de Côte d'Azur van VillaSud