Op deze pagina vindt u informatie over de partners van VillaSud.

 

 

Star Service

Star Service, opgericht in 2010, is Uw contact in Sainte Maxime aan de Côte d'Azur. Met onze kennis en ervaring bieden wij U een onvergetelijk en zorgeloos verblijf! Bent U eigenaar van een villa, huis of appartement of bezoekt U Sainte Maxime voor vakantie, Star Service staat altijd voor U klaar!

Zie voor meer informatie; www.starservice.fr

Maison Bien Bleu

Maison Bien Bleu

Wij bieden toegewijde conciërge- en styling services van hoge kwaliteit, zodat u optimaal kunt genieten van uw (vakantie) villa.

Zie voor meer informatie; www.maisonbienbleu.com

Zantos

Zantos

ZANTOS Interiors & Exteriors door Ernst Jan Zantingh is gevestigd in Zuid-Frankrijk en Nederland en is gespecialiseerd in interieurontwerp en -decoratie, renovatie en bouw van zowel residentiële projecten.

Zie voor meer informatie; www.zantos.com

Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico's die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. Zowel reis- als recreatieverzekeringen behoren tot het productenpakket. Vele verzekeringen omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS International. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening: in vele landen is er ook hulp ter plekke. Een geruststellende gedachte voor de reiziger.