Wat is nu de leukste tijd om een villa te huren in Frankrijk? De Provence is op zijn mooist in de lente, als de bloemen hun heerlijke geuren verspreiden. Het kan echter nog wel eens koud zijn, want de mistral waait dan het hardst. De zomermaanden zijn zeker warm, met juli als hoogtepunt. Zo zijn de maanden juli en augustus de maanden van de muziekfestivals. In de herfst hullen de wijngaarden zich in een gouden kleur en worden de druiven geoogst. En vanaf december ligt er een deken van sneeuw over de bergen en zijn de hellingen het domein van skiërs. Maar, zelfs in de wintermaanden kan aan de kust de zon tot 150 uur per maand schijnen, dus ook in deze periode is het heerlijk om een villa te huren in Frankrijk!

Een greep uit onze villa's
chat_bubble_outline 8.4

La Ricarde Callas

  • 8
  • 4
  • 3
Ontdek deze villa
chat_bubble_outline 7.8

Front de Mer Saint Aygulf

  • 14
  • 6
  • 3
Ontdek deze villa

Villa met zeezicht of een landelijke villa huren?

De VillaSud villa’s gelegen in het landelijke Provence zijn doorgaans ruim opgezet en hebben vrijwel altijd een grote tuin met diverse terrassen. U heeft als huurder veel privacy en een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. En zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen! Aan de Côte d’Azur treft u villa’s aan met adembenemend uitzicht over de middellandse zee en de baai van Saint Tropez. Bij VillaSud kunt u een villa huren langs de Franse kust van Nice en Cannes tot aan Saint Maxime en Saint Tropez.

Particuliere villa, luxe appartement of een villa op een domaine?

VillaSud biedt villa’s in Frankrijk te huur aan, particulier vrijstaand of op een domaine met meerdere vakantievilla’s, maar vrijwel altijd met een zwembad. Een villa op een domaine is ideaal voor (meerdere) gezinnen met kinderen. Daarbij vindt u in Cannes en omgeving diverse luxe appartementen die u via VillaSud kunt huren.

Nu een villa huren in Frankrijk!

Meer weten over het huren van een VillaSud villa in Frankrijk? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag en geven persoonlijk advies. Liever zelf boeken? Ga naar 'Villa's zoeken' en boek uw villa in Frankrijk direct online!

Bekijk hier alle villa's in Zuid Frankrijk van VillaSud