Huur een luxe villa bij mooiste golfbanen in Zuid Frankrijk!

Golfen in Zuid Frankrijk met verblijf in een luxe villa

Golfen in Zuid Frankrijk

Aan de Côte d’Azur en in de Provence vindt u zonder twijfel de mooiste golfbanen van de wereld. Dit deel van Frankrijk biedt u misschien wel de beste combinatie van mooi weer, prachtige golfbanen en een schilderachtige omgeving. Met golfbanen verspreid over enkele van de meest mondaine steden van Europa, zoals Cannes, Marseille, Toulon, Nice en Monaco, is dit zeker een inspirerend gebied. Waar u ook zit, u bent verzekerd van een prachtige villa met binnen handbereik een uitgebreide keus aan goede golfmogelijkheden!

Wanneer golfen in Zuid Frankrijk?

Eigenlijk bent u vrijwel altijd zeker van zon tijdens uw verblijf, omdat het in de zomer vaak erg warm is, geven de meeste golfliefhebbers de voorkeur aan het voor- of najaar. Maar zelfs in de winter kan de zon tot 150 uur per maand schijnen. Ook dan kunt u dus golfen.

Meer weten over de golfbanen en greenfees?

Voor zowel de meest geoefende golfer als golfers met een nog beperkte golfervaring biedt Zuid Frankrijk een ruime keuze aan golfmogelijkheden. Zo zijn er golfbanen om te pitchen en putting greens.  De green fees zijn zeer vergelijkbaar met de rest van Frankrijk. Wilt u meerdere golfbanen in Zuid Frankrijk gaan ontdekken? Maak dan gebruik van de ‘Provence Golf Pass’. Deze is verkrijgbaar bij de meeste golfbanen.

Nu gaan golfen in Zuid Frankrijk!

Wilt u meer weten over luxe villa in de buurt van golfbanen in Zuid Frankrijk? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en geven persoonlijk advies. Of boek uw villa voor een golfvakantie direct online.

Bekijk hier alle villa's van VillaSud in Zuid Frankrijk