Veelal huurt u bij VillaSud een villa met privézwembad. Ideaal als u met familie, kinderen of een groep vrienden op vakantie wilt. Het huren van een villa lijkt soms wat kostbaar, maar als u met meerdere personen huurt, dan kan dit toch een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel. U heeft dan alles voor uzelf en u hoeft niet voor elk kopje koffie de deur uit. En ‘s avonds zet u gewoon gezellig de BBQ aan!

Zuid Frankrijk – van de Provence tot aan de Côte d’Azur

In de Provence heeft VillaSud een ruim assortiment vakantiehuizen voor 8 tot 12 personen met een grote tuin en diverse terrassen. Ze tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence en bieden veel privacy. Ze zijn zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. De vakantiehuizen aan de Côte d’Azur bieden veelal een adembenemend uitzicht over de middellandse zee en de baai van Saint Tropez. Ze  zijn in Zuid Frankrijk gelegen langs de kust van Nice en Cannes tot aan Saint Maxime en Saint Tropez.

Veel faciliteiten voor grote groepen mét kinderen

Ook heeft u in een villa de ruimte, terwijl u toch gezellig samen bent. U kunt een heerlijk ontspannen vakantie houden en de kinderen kunnen onbezorgd plezier maken. Op deze website staat bij elke villa bij het onderdeel ‘KIDS’  vermeld, welke leeftijdsgroepen kinderen zijn toegestaan en wat er in de villa aanwezig is voor kinderen. Of u wilt een villa, die een zekere mate van privacy biedt voor de verschillende generaties familieleden, denk aan grootouders of tieners. Veel van onze villa's hebben aparte vleugels of cottages, zodat u gezellig ‘samen’ kunt zijn met de hele familie, maar ieder ook zijn eigen privacy heeft.

Meer informatie over villa's voor 12+ personen

Wilt u meer weten over het huren van een bepaald vakantiehuis van VillaSud in Zuid Frankrijk, neem dan contact met ons op. Wij verbinden u door met de medewerker die de villa heeft bezocht en vertellen u graag over het interieur en exterieur van uw vakantiehuis, maar ook over de ligging. Heeft u een passend vakantiehuis gevonden en wilt u deze huren? Wacht dan niet te lang, Ruime villa’s zijn favoriet bij onze klanten en worden vaak al een half jaar van tevoren geboekt. U kunt uw reservering direct online vastleggen. Liever telefonisch boeken? Dat kan ook. 

Bekijk hier alle villa's