Vanwege de privacy en onafhankelijkheid is een vakantievilla vaak de perfecte keuze voor gezinnen en families met kinderen U hoeft geen rekening te houden met formaliteiten en vaste tijden voor ontbijt of diner, zoals in een hotel. Gewoon zelf ‘thuis’ heerlijk BBQ-en! Een kopje koffie als u daar zin in heeft. Of gezellig samen een glaasje wijn drinken op het terras bij uw ‘eigen’ zwembad. En wat is er leuker dan ‘s ochtends samen met de kinderen verse croissantjes halen bij de bakker? Ook heeft u in een villa de ruimte, terwijl u toch gezellig samen bent. Zo kunt u een heerlijk ontspannen vakantie houden. En uw kinderen kunnen onbezorgd plezier maken, zonder dat ze daarbij anderen hinderen.

Een greep uit onze familievilla's
chat_bubble_outline 9.1

Les Hirondelles Seillans

  • 10
  • 4
  • 3
Ontdek deze villa
chat_bubble_outline 8.8

Arpage Les Issambres

  • 6
  • 3
  • 2
Ontdek deze villa

Villa's met faciliteiten voor kinderen!

Op deze website staat bij elke villa bij het onderdeel ‘Alle faciliteiten, Zwembad en KIDS info’ uitgebreid vermeld welke leeftijdsgroepen kinderen zijn toegestaan in de villa en wat er ter plekke aanwezig is voor kinderen, denk aan kinderstoelen, kinderbedjes, kinderwagens, speelgoed, babybadjes etc. Dit varieert per villa. Soms zijn er speeltoestellen, een pingpong tafel, jeu-de-boules- of tennisbaan. Ook kan het fijn zijn dat er satelliet TV is met Nederlandse kanalen en DVD-speler. Misschien wilt u een villa, die een zekere mate van privacy biedt voor de verschillende generaties familieleden. Dat is in het bijzonder voor grootouders of tieners te overwegen. Veel van onze villa's hebben aparte vleugels of cottages, zodat u gezellig ‘samen’ kunt zijn met de hele familie, maar ieder ook zijn eigen privacy heeft. 

Ook kunt u in ons zoekfilter bij 'Faciliteiten' zoeken op vakantiehuizen met een afsluitbaar zwembad of een omheinde tuin, want we begrijpen dat veiligheid voor u belangrijk is als u met kleine kinderen op vakantie gaat!

Vraagt u het de specialisten van VillaSud

Twijfelt u of de villa die u wilt huren wel geschikt is voor uw familie? Neemt u dan contact op met VillaSud. Wij kennen de situatie ter plekke meestal goed en/of kunnen voor u navraag doen bij de eigenaar of beheerder. Belt u ons gerust. wij regelen het graag voor u! 

Bekijk hier alle villa's in Zuid Frankrijk van VillaSud