Het belang van een goed interieur

De huurder van VillaSud wil het genot en gemak van een vakantievilla, met de luxe van een 5 sterren hotel. Hoe dit te realiseren? Het begint met de Zuid-Franse zon, een mooi privé zwembad, goed zeezicht en een luxe Zuid-Franse inrichting zowel binnen als buiten. 

Hoe een luxe Zuid-Franse inrichting te creëeren? Hiervoor is VillaSud een partnership aangegaan met MAISON BIEN BLEU. 


Graag stelt MAISON BIEN BLEU zich aan u voor.

MAISON BIEN BLEU biedt een totaalconcept aan voor het interieur en/of exterieur van uw villa in Zuid Frankrijk. Van een enkele stoel of kussen tot een compleet ingerichte en gedecoreerde vakantievilla. Wij begeleiden u van de eerste plannen tot de laatste styling-details en verzorgen indien gewenst een complete turn key-oplevering. 

Nikkie & Youph van Leeuwen zijn de eigenaren van, en stuwende kracht achter MAISON BIEN BLEU.  Een huis creëren dat je energie geeft en het verzorgen van een optimaal woongenot is hun absolute passie. 

Onze full-service Interior Design Studio & Store is gevestigd in het centrum van Lorgues, evenals het magazijn waar alle orders van klanten worden verzameld, opgeslagen en gecontroleerd om vervolgens persoonlijk te worden afgeleverd bij u aan huis in Zuid-Frankrijk. Ontzorgen is de drijfveer: “we get it organized”

Exterieur

Design & create

Om harmonie en balans te creëren besteden we veel aandacht aan de verbinding tussen binnen- en buitenleven voor de ultieme ‘South of France Lifestyle’. Dit is precies die sfeer waarvoor uw huurder naar Zuid-Frankrijk komt. 

We werken met bijzondere en exclusieve merken op het gebied van interieur, exterieur & woonaccessoires. Dankzij de jarenlange ervaring in de interieurbranche beschikken we over een ongekend groot netwerk waarmee we u graag laten kennis maken. Daarnaast zijn wij exclusief dealer in deze regio van een groot aantal belangrijke merken.

Middels verschillende stappen maken we een passend en persoonlijk interieurplan voor u. Van een zogenaamd “Clean Up & Re-decorate Service” tot aan een compleet nieuw ingerichte vakantievilla, tot in het kleinste detail. 

Dit start altijd met een eerste vrijblijvende kennismaking en een bezoek aan uw Villa.  


Shoppingbook

Gekoppeld aan het plan ontvangt u een zogenaamd ‘Shoppingbook’ waarin verschillende artikelen zijn geselecteerd per ruimte, met oog voor detail en binnen de door u gekozen stijl, wensen en persoonlijke behoeften.

Onder begeleiding van Nikkie maakt u samen de juiste keuzes die zullen zorgen voor het beste resultaat en de ultieme leefomgeving, altijd rekening houdend met de optimale verhuur condities van uw Villa. 

De huurder van VillaSud wil het genot en gemak van een vakantiewoning, met de luxe van een 5 sterren hotel. Om aan die wensen te voldoen voorzien wij de Villas van hoogwaardige meubelen, bed- en badtextiel, en alle benodigde toebehoren waarmee we een sfeervolle en luxe ambiance creëren waarin die kleine details het grote verschil maken. 


Bestellen, monteren en plaatsen van meubelen

De organisatie en het logistieke beheer tijdens het inrichtingsproces wordt voor u volledig uit handen genomen.  Denk hierbij aan een volledige budgetbewaking van uw investering, het zorgeloos laten ontvangen van uw bestellingen, de montage en plaatsing van de meubelen, accessoires en een degelijke gescheiden afvalverwerking. Wij zorgen voor elk detail en ontzorgen u graag. 


Styling by Nikkie

Interieurprojecten kunnen van begin tot eind worden gerealiseerd. Nikkie creëert de perfecte ambiance met haar  jarenlange styling-ervaring en oog voor ieder detail. Haar klassieke doch hedendaagse signatuur en visie op interieurstyling zorgen ervoor dat elke ruimte optimaal in balans is. 


Turn Key

Mocht u een turn key (ready for use) oplevering wensen, dan zorgt Nikkie voor een uitgebreide en persoonlijke oplevering.

Naast onze vaardigheid hierin, werken we samen met zeer toegewijde leveranciers en hebben we de juiste connecties om deze exclusieve service met precisie uit te voeren. Alle huishoudelijke details worden voor u vooraf geregeld waardoor uw Villa in elk opzicht klaar is voor gebruik: zowel privé als voor de verhuur. Denk aan bed- & badlinnen, servies, glaswerk, huishoudelijke apparatuur,  gereedschap en schoonmaak accessoires, badkamer accessoires, tot aan een gevulde koelkast en verse bloemen op tafel bij aankomst.   


MAISON BIEN BLEU

4200 Route de Draguignan

83510 Lorgues, France 

+33 (0)6 70517655