Bent u op zoek naar een landelijk vakantiehuis in Zuid Frankrijk? De Provence ligt tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. Grote steden in het gebied zijn Marseille, Toulon en Aix-en-Provence. Samen met de Côte d’Azur vormt de Provence het meest populaire vakantiegebied van Frankrijk.

De landelijk villa’s van VillaSud gelegen in de Provence zijn doorgaans ruim opgezet en hebben veelal een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een wijds uitzicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn deze villa's zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. 

Vakantiehuis huren bij VillaSud

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste landelijk gelegen vakantiehuizen in de Provence. Alle vakantiehuizen uit het aanbod van VillaSud zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij garanderen dat de informatie over de vakantiehuizen op onze website overeenkomt met de werkelijkheid.

Kies uw favoriete vakantiehuis

Via ‘Zoek uw villa’ op onze website kunt u een zoeken naar een landelijk gelegen villa in de Provence. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen. Heeft u een vakantiehuis gevonden dat bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren.

Wilt u meer weten over het huren van een vakantiehuis, neem dan contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die betreffende villa heeft bezocht. Geniet van uw landelijke vakantiehuis in Zuid Frankrijk!

Bekijk alle landelijke vakantiehuizen van VillaSud in de Provence