Een vakantievilla huren in de Alpes-Maritimes is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil afwisselen met een strandvakantie. Vlakbij de villa’s zijn uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden voor eindeloze wandeltochten en vele rivieren voor kanotochten.

Vlakbij de vakantievilla’s zijn adembenemende vele kleine weggetjes langs de wijngaarden en lavendelvelden. Karakteristiek zijn de oude Provençaalse dorpjes, waarvan velen een bezoek waard zijn. Hetzelfde geldt voor de talloze goede restaurants, golfbanen en musea, die zich in het gebied rond Alpes-Maritimes begeven. En niet te vergeten de heerlijke stranden, gezellige haventjes en bruisende boulevards. 

Vakantievilla huren via VillaSud

Bekijk ons aanbod van 200+ zorgvuldig geselecteerde vakantievilla´s in de Alpes-Maritimes, de Provence en de VAR. De vakantievilla’s van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien, hebben vrijwel altijd een privé-zwembad en een luxe keuken.

De mooiste vakantievilla in de Alpes-Maritimes

U kunt op verschillende manieren een selectie maken uit ons aanbod van vakantievilla’s in Alpes-Maritimes, of het volledige aanbod bekijken op de overzichtskaart. Heeft u een vakantievilla gevonden die bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren. Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantievilla, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met persoonlijk advies. Veel plezier in uw vakantievilla in de Alpes-Maritimes!

Bekijk hier al onze vakantievilla's in de Alpes Maritimes