Les Issambres vormt voor VillaSud de kern van ons portfolio; het is onze thuisbasis. Het is een charmant op familie georiënteerde badplaats aan de Golf van Saint Tropez, in Zuid Frankrijk. In Les Issambres hebben wij een groot aanbod van luxe vakantiehuizen en villa’s.

Les Issambres beschikt over prachtige zandstranden en is door haar beschutte ligging erg geliefd onder gezinnen. Ideaal om vanuit uw villa of vakantiehuis te bezoeken is Sainte Maxime. De bekende en de gezellige badplaats ligt op slechts 10 minuten van Les Issambres. Les Issambres beschikt over een eigen jachthaven, een zeilschool en een directe bootverbinding met Saint Tropez en Sainte Maxime. Vanaf de A8 de snelweg Nice-Marseille is het ongeveer 25 minuten autorijden naar Les Issambres.

Activiteiten in de buurt van uw vakantiehuis

Blijft u liever in de buurt van uw vakantiehuis in Les Issambres? Geen probleem. Elke maandagochtend is er in het centrum een Provençaalse markt. Les Issambres heeft verder een mooie tennisbaan pal aan het water en een grote zeilschool met diverse disciplines. Uiteraard is er ook een grote SPAR supermarkt, een bakker waaronder een Tarte Tropezienne en een aantal prima restaurants. Kortom; een vakantiehuis huren in Les Issambres is een goed idee.

Vakantiehuis huren in Les Issambres

Wij bieden u in deze gezellige familie georiënteerde Zuid-Franse badplaats Les Issambres een ruime keuze aan vakantie villa’s en luxe vakantiehuizen. Meer weten onze luxe vakantiehuizen in Les Issambres? Wij helpen u graag!

Bekijk alle vakantiehuizen in Les Issambres van VillaSud