Sainte Maxime is een van onze meest geliefde plaatsen. Ons aanbod vakantiehuizen is ruim en divers, van stadse luxe vakantiehuizen op loopafstand van het centrum en het strand tot zeer luxe vakantievilla's op het Domaine du Golf. 

Saint Maxime is met haar vele restaurants en gezellige terrassen een bruisende en zomerse stad. De mooie zandstranden van La Nartelle liggen letterlijk om de hoek en de haven met haar boot lijndienst maakt Saint Tropez makkelijk bereikbaar. Ook is een vakantiehuis in Sainte Maxime een goede uitvalsbasis voor tripjes naar de Provence vanwege de goede verbinding met de A8.

Activiteiten in de buurt van uw vakantiehuis

Huurt u een vakantiehuis in Sainte Maxime, dan zit u ook dichtbij Les Issambres. Deze plaats beschikt over prachtige zandstranden en is door haar beschutte ligging erg geliefd onder gezinnen. Vanuit uw vakantiehuis in Sainte Les Issambres beschikt over een eigen jachthaven, een zeilschool en een tennisbaan. Elke maandagochtend is er in het centrum een Provençaalse markt.

Vakantiehuis huren in Sainte Maxime

Wij bieden u in deze gezellige familie georiënteerde Zuid-Franse badplaats Sainte Maxime een ruime keuze aan vakantie villa’s en luxe vakantiehuizen. Meer weten over onze luxe vakantiehuizen in Sainte Maxime? Wij helpen u graag! 

Bekijk alle luxe vakantiehuizen van VillaSud in Sainte Maxime