Zin in Zon, Zee en Strand? Bij VillaSud vindt u zeker een passende villa aan de Zuid-Franse kust, aan de Côte d'Azur. De Zuid-Franse kust heeft zich sinds het begin van de 20e eeuw langzaam, maar gestaag tot het meest populaire toeristische gebied van Frankrijk ontwikkeld, met Nice als de grootste badplaats. Het is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen, zonaanbidders, watersporters en golfliefhebbers.

Een greep uit onze villa's aan de kust
chat_bubble_outline 9

Cour de Mer Sainte Maxime

  • 8
  • 4
  • 2
Ontdek deze villa
chat_bubble_outline 7.8

Front de Mer Saint Aygulf

  • 14
  • 6
  • 3
Ontdek deze villa

Huur of verhuur van de mooiste villa’s aan de kust

Bent u op zoek naar een villa aan de kust? Dan zit u goed bij VillaSud. VillaSud is dé specialist in de verhuur van exclusieve vakantievilla’s aan de kust. Wilt u een villa huren of heeft u zelf een villa die u wilt verhuren, dan is VillaSud wellicht de juiste partner voor u.

Een villa van Nice tot aan Saint Tropez

Het zuiden van Frankrijk is een van de mooiste vakantieplekken ter wereld. Saint Tropez is wereldberoemd en dit oude havenstadje is nog zeer de moeite waard om te bezoeken. De kust tussen Frejus en Croix Valmer heeft schitterende brede zandstranden. De bekendste stranden vindt u bij Ramatuelle. Ook hier zijn vele vakantievilla’s te huur. Vooral rond Sainte Maxime en Les Issambres. 

Persoonlijk advies van VillaSud

Wilt u meer weten over het huren (of eventueel verhuren) van een luxe vakantievilla aan de kust van Zuid Frankrijk, neem dan vooralcontact met ons op. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies!

Bekijk alle villa's in Zuid Frankrijk aan de kust van VillaSud