De Alpes-Maritimes is een Frans departement, gelegen in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee en heeft ongeveer een miljoen inwoners. De populairste steden zijn Cannes en Nice. Het departement is genoemd naar de Zee-Alpen, een gebergte die hier in het grensgebergte van de Alpen gelegen is tussen Frankrijk en Italië. Denkt u erover een villa te huren in dit prachtige deel van Zuid Frankrijk?

Villa in de Alpes-Maritimes – Zuid Frankrijk op zijn best

Een villa huren in de Alpes-Maritimes is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil afwisselen met een strandvakantie. In de buurt van de villa’s zijn uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden voor eindeloze wandeltochten en vele rivieren voor kanotochten. Adembenemend zijn de vele kleine weggetjes langs wijngaarden en lavendelvelden. Karakteristiek zijn de oude Provençaalse dorpjes, waarvan velen een bezoek waard zijn. Hetzelfde geldt voor de talloze goede restaurants, golfbanen en musea in deze omgeving. En niet te vergeten de heerlijke stranden, gezellige haventjes en bruisende boulevards. 

Een villa huren bij VillaSud

Bekijk ons aanbod van 200+ zorgvuldig geselecteerde villa´s in de Vaucluse, de VAR en Alpes-Maritimes. De villa’s van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien en hebben vrijwel altijd een een privé-zwembad en een luxe keuken.

De mooiste vakantievilla in de Alpes-Maritimes vindt u bij VillaSud!

U kunt op verschillende manieren een selectie maken uit ons aanbod van vakantievilla’s of het volledige aanbod bekijken op de overzichtskaart. Heeft u een vakantievilla gevonden die bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren. Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantievilla of vakantiehuis, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met persoonlijk advies!

Bekijk al onze vakantievilla's in de Alpes Maritimes