De Alpes-Maritimes is een Frans departement, gelegen in Zuid Frankrijk aan de Middellandse Zee en heeft ongeveer een miljoen inwoners. De populairste steden zijn Cannes en Nice. Het departement is genoemd naar de Zee-Alpen, een gebergte die hier in het grensgebergte van de Alpen gelegen is tussen Frankrijk en Italië. Een prachtig gebied om een vakantiehuis te huren, ideaal voor gezinnen met kinderen, cultuurliefhebbers en wandelaars, maar ook de zonaanbidder kan hier zijn hart ophalen. 

De Alpes-Maritimes, het Zuid-Franse neusje van de zalm

Een vakantiehuis in de Alpes-Maritimes is uitermate geschikt voor wie een actieve vakantie wil afwisselen met een strandvakantie. Vlakbij de vakantiehuizen zijn uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden voor eindeloze wandeltochten en vele rivieren voor kanotochten. U kunt prachtig wandelen langs wijngaarden en lavendelvelden. Karakteristiek zijn de oude Provençaalse dorpjes. Hetzelfde geldt voor de talloze goede restaurants, golfbanen en musea in dit gebied. En niet te vergeten de heerlijke stranden, gezellige haventjes en boulevards. 

Luxe vakantiehuis in de Alpes-Maritimes huren?

Bekijk ons aanbod van 200+ zorgvuldig geselecteerde luxe vakantiehuizen in de Alpes-Maritimes , de Provence en de VAR. De vakantiehuizen van VillaSud zijn doorgaans van alle gemakken voorzien, zijn comfortabel ingericht en bieden fraaie uitzichten over heuvels of de Middellandse zee.

Het mooiste vakantiehuis in de Alpes-Maritimes vindt u bij VillaSud!

VillaSud biedt u verschillende mogelijkheden om een selectie te maken uit ons aanbod van vakantiehuizen in de Alpes-Maritimes. Bekijk ons volledige aanbod op de overzichtskaart. Heeft u een huis gevonden dat bij uw wensen past, dan kunt u deze direct en snel online reserveren. Of neem contact met ons op, wij helpen u graag met persoonlijk advies. Veel plezier in uw vakantiehuis in de Alpes-Maritimes!

Bekijk hier al onze vakantiehuizen in de Alpes Maritimes en omgeving