De Provence ligt tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië en vormt samen met de Cote d'Azur het meest populaire vakantiegebied van Frankrijk. Grote steden in dit prachtige gebied zijn Marseille, Toulon en Aix-en-Provence.

Vakantievilla in de Provence?

Liggend bij het zwembad van uw luxe villa of genieten op een terras met heerlijke wijnen? En dan 's middags uitgebreid golfen? Wat ons betreft de ingrediënten voor een ideale vakantie in de Provence. Wilt u een villa huren in de Provence, dan bent u bij ons aan het juiste adres, want VillaSud is dé specialist in de verhuur van exclusieve vakantievilla’s in de Provence en de Côte d’Azur. Met een vakantievilla bij ons bent u verzekerd van een hoge mate van comfort, luxe en exclusiviteit. 

Particuliere vakantievilla, luxe appartement of villa huren op een domaine?

VillaSud verhuurt vakantievilla’s in Provence, particulier vrijstaand of op een domaine met meerdere vakantievilla’s rond een gemeenschappelijk zwembad en/of tennisbaan. U huurt villa’s van VillaSud die doorgaans van alle gemakken zijn voorzien en vrijwel altijd met een privé-zwembad en een luxe keuken. Het interieur van onze vakantievilla is stijlvol en verzorgd, modern of in authentieke landelijke stijl. Veel van de huizen in de Provence worden gekenmerkt door een adembenemend uitzicht of een unieke ligging.

Nu een vakantievilla huren in de Provence?

VillaSud selecteert voor u zorgvuldig de mooiste vakantie villa’s in de Provence. Kies de vakantievilla van uw dromen op basis van uw eigen zoekcriteria op onze website. Heeft u een villa gevonden, dan kun deze direct online reserveren. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Bekijk alle vakantievilla's in de Provence