Sainte Maxime is een van onze meest geliefde plaatsen. Ons aanbod in vakantievilla’s voor u is ruim en divers, van stadse luxe vakantiehuizen op loopafstand van het centrum van Sainte Maxime of het strand tot zeer luxe vakantievilla's op het Domaine du Golf. 

Een vakantievilla in Sainte Maxime als startpunt

Saint Maxime is met haar vele restaurants en gezellige terrassen een bruisende en zomerse stad. De mooie zandstranden van La Nartelle liggen letterlijk om de hoek van uw vakantievilla en de haven met haar boot lijndienst maakt Saint Tropez makkelijk bereikbaar. Vanwege de goede verbinding met de A8 is de vakantievilla in Sainte Maxime ook een goede uitvalsbasis voor tripjes naar de Provence. Kortom, met een vakantievilla in Sainte Maxime zit u zeker goed! 

Activiteiten in de buurt van uw vakantievilla

Huurt u een vakantie villa in Sainte Maxime, dan zit u ook dichtbij Les Issambres. Deze plaats beschikt over prachtige zandstranden en is door haar beschutte ligging erg geliefd onder gezinnen. Les Issambres beschikt over een eigen jachthaven, een zeilschool en een tennisbaan. Vanuit u vakantievilla kunt u elke maandagochtend naar de Provençaalse markt in het centrum met typisch regionale producten zoals vers fruit, groenten, kazen en olijfolie.

Vakantievilla huren in Sainte Maxime

Wij bieden u in deze gezellige familie georiënteerde Zuid-Franse badplaats Sainte Maxime een ruime keuze aan vakantie villa’s en luxe vakantiehuizen. Meer weten over al onze persoonlijk bezochte vakantievilla’s in Sainte Maxime? Neem contact met ons op, wij helpen u graag met het vinden van de perfecte vakantievilla in Zuid Frankrijk.

Bekijk alle vakantievilla's in Sainte Maxime