Kids
22
Boulevard de Coua de Can, 83550 Vidauban

Een leuk uitje voor zowel volwassenen als voor kinderen is een bezoek aan dit avonturenpark / boomklimpark. Voor elke leeftijd en voor elk niveau is er een geschikt parcours.

Bekijk tip
Kids
21
Grasse

Dit park is een belevenis. Mooie parcours tussen de 1,5 en 12 meter boven de grond, vaak met spectaculair uitzicht, ook uitzicht op zee. Een leuk uitje voor het hele gezin. Het park is ook geschikt voor ongeoefende en minder sportieve klimmers.

Bekijk tip
Kids
19
26 Route de Grasse, 06270 Villeneuve-Loubet

Klimparcours in het bos en ook de mogelijkheid om canyoning en speleologie onder de knie te krijgen.

Bekijk tip
Kids
21
Espace La Vanade, 2559 Route de Grasse, 06270 Villeneuve-Loubet

Dit kabouterbos is een kleinschalig klimpark en speeltuin. Ontdek de kabouter die in je schuilt in dit avonturenpark voor iedereen van 2 - 102 jaar! Klimmen in bomen, glijbanen, je verstoppen in een hut in de bomen, het kan er allemaal. Het park l...

Bekijk tip
Kids
21
Sainte-Maxime

Avonturenpark waar kinderen van boom naar boom gaan via tarzansprongen en loopbruggen, succes verzekerd! Ook voor volwassenen heel leuk natuurlijk.

Bekijk tip
Kids
20
La Rouvière, 83340 Flassans-sur-Issole

Een mooi aangelegd avonturenpark in een prachtig bos waar je zowel tussen bomen heen kan 'slingeren' als boerderij dieren en een vlinder- als kruidentuin kan zien. Een leuk familie uitje met voor elk wat wils.

Bekijk tip
Kids
20
1914 Avenue de l'Aeroport, 83400 Hyeres

Dit is een van de drie-in-een parken van Kiddy Parc bij de haven van Hyeres. Het Accro aventures is het park voor de oudere kinderen die graag acrobatische toeren uithalen.

Bekijk tip
Kids
20
505 Rue de la Vernede, 83480 Puget-sur-Argens

Kom en ontdek dit avonturenpark van meer dan 20.000 m2 gelegen in een pijnboombos in Puget Sur Argens in de Var.

Bekijk tip
Kids
20
Chemin du stade, 83550 Vidauban

Hier kunnen kids vanaf 8 jaar een fantastische middag hebben! Er zijn diverse touwbruggen tussen bomen en katrollen waarmee je van de ene naar de andere boom zoeft, al dan niet vlak over het water. Alles is op 3 verschillende niveaus te doen. Er z...

Bekijk tip
Aktief Kids
Route De Vidauban 83510 Lorgues

Wat een onwijs leuk klimbos is dit! Met meer dan 60 verschillende activiteiten, gegarandeerd een leuk uitje met het gezin. Verschillende mogelijkheden voor alle niveaus zijn er.

Bekijk tip