Eten & Drinken
31
Sainte-Maxime

Al sinds 1987 maakt Luigi met nog steeds hetzelfde enthousiasme als toen hij begon heel lekker ijs. Hij doet dit volgens een methode die van generatie op generatie is overgegaan. Dat verklaart de kwaliteit van zijn ijs! Je vindt hier smaken die j...

Bekijk tip
Eten & Drinken
23
Cannes

Ijsje eten? Dit is het adres in Cannes! De Italiaanse eigenaar afkomstig uit Turijn maakt heerlijk romig ijs in de meest originele smaken. Hij gebruikt daarvoor alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Eenmaal een ijsje bij Niva gegeten en je wilt n...

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
Grasse

Danielli is de plek in Grasse voor een heerlijk Italiaans ijsje, ze hebben er heel veel smaken. Ook is het een prima plek voor een lunch als je in het centrum van Grasse bent. De maaltijden worden à la maison bereid met lokale, verse ingrediënten.

Bekijk tip
Eten & Drinken
24
Place Rossetti 2, Nice

In het oude deel van Nice vindt u op Place Rosetti het lekkerste Italiaanse ijs. Meer dan 70 smaken, van aardbei tot chocolade/gember of zelfs basilicum-ijs. Tip: probeer - voor de Franse sfeer - de smaak lavendel!

Bekijk tip
Eten & Drinken
25
2 Rue Général Allard, 83990 Saint-Tropez

We kunnen het niet laten... Als we in Saint Tropez zijn gaan we altijd een ijsje halen bij Barbarac aan de kade. Elke avond maakt Harry het ijs voor de volgende dag en dat proef je! En met eerlijke biologische ingrediënten. Er is zelfs light ijs e...

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
47 Rue Espariat, 13100 Aix-en-Provence

Een hippe ijstent in Aix waar je frozen yogurt in de lekkerste smaken bestelt. Toppings naar keuze, variërend van vers fruit tot nootjes tot gummibeertjes. Naast heel veel ijs hebben ze ook warme en koude drankjes.

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
3 Rue de la Couronne, 13100 Aix en Provence

Bij Tutti Frutti stel je zelf je frozen yogurt ijsje samen. Je hebt de keuze uit een breed scala aan ingrediënten. Leuk voor kinderen omdat ze zelf de ijsmachine mogen bedienen om hun ijscup te vullen en daarna te versieren met ingrediënten van hu...

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
29 Quai des Belges, 13001 Marseille

Wat is er lekkerder dan een verkoelend ijsje op een warme zomerse dag?! En dit doe je dan bij Amorino, dé ijsboutique van Marseille. Hier geniet je van het lekkerste ijs ter wereld (ook vegan varianten).

Bekijk tip
Eten & Drinken
22
Place de la Galiote , 83370 Saint-Aygulf Frankrijk

Leuk eettentje, waar ze uiteenlopende gerechten hebben, maar hun ijs, is een topper!

Bekijk tip
Eten & Drinken
21
Quai Cléopâtre, 83600 Fréjus

Bent u na een bezoek aan de haven toe aan verfrissing, dan vindt u vlakbij deze ijssalon. De bediening is vriendelijk, het ijs is lekker en er is volop keus.

Bekijk tip
Eten & Drinken
6 Place Victor Hugo, 83120 Sainte-Maxime Frankrijk

Al meer dan 100 jaar een begrip in Sainte-Maxime. Prachtige creaties van chocolade, mooie taarten maar vooral heerlijk ijs! In het hoogseizoen elke dag geopend van 7.30-23.30.

Bekijk tip