Eten & Drinken
39
Sainte-Maxime

Al sinds 1987 maakt Luigi met veel enthousiasme heel lekker ijs. Hij doet dit volgens een methode die van generatie op generatie is overgegaan. Dat verklaart de kwaliteit van zijn ijs! Je vindt hier smaken die je nog niet elders hebt kunnen proeve...

Bekijk tip
Eten & Drinken
23
Cannes

Ijsje eten? Dit is hét adres in Cannes! De Italiaanse eigenaar afkomstig uit Turijn maakt heerlijk romig ijs in de meest originele smaken. Hij gebruikt daarvoor alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Als je eenmaal een ijsje bij Niva hebt geprobee...

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
Grasse

Danielli is de plek in Grasse voor een heerlijk Italiaans ijsje, ze hebben er heel veel smaken. Ook is het een prima plek voor een lunch als je in het centrum van Grasse bent. De maaltijden worden à la maison bereid met lokale, verse ingrediënten.

Bekijk tip
Eten & Drinken
33
Place Rossetti 2, Nice

In het oude deel van Nice vindt u op Place Rosetti het lekkerste Italiaanse ijs. Vanwege de bekendheid staat er meestal wel een rij, maar voor echte ijsliefhebbers zeker de moeite waard! Keuze uit meer dan 90 smaken, van aardbei tot chocolade/gemb...

Bekijk tip
Eten & Drinken
25
2 Rue Général Allard, 83990 Saint-Tropez

Als we in Saint Tropez zijn gaan we altijd een ijsje halen bij Barbarac aan de kade. Elke avond maakt Harry met eerlijke, biologische ingrediënten het ijs voor de volgende dag. En dat proef je! Er is zelfs light ijs en 'après-dîner' ijs voor na ee...

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
47 Rue Espariat, 13100 Aix-en-Provence

Een hippe ijstent in Aix waar je frozen yogurt in de lekkerste smaken bestelt. Toppings naar keuze, variërend van vers fruit tot nootjes tot gummibeertjes. Naast heel veel ijs hebben ze ook warme en koude drankjes.

Bekijk tip
Eten & Drinken
20
29 Quai des Belges, 13001 Marseille

Wat is er lekkerder dan een verkoelend ijsje op een warme zomerse dag?! En dit doe je dan bij Amorino, dé ijsboutique van Marseille. Hier geniet je van het lekkerste ijs ter wereld (ook vegan varianten).

Bekijk tip
Eten & Drinken
22
47 Pl. de la Galiote, 83370 Fréjus

Leuk eettentje waar ze uiteenlopende gerechten hebben. Handig om even snel een sandwich, wrap of burger te eten. Maar we raden vooral aan om hier een ijsje te halen. Eten afhalen is ook mogelijk!!

Bekijk tip
Eten & Drinken
109 Quai Cléopâtre, 83600 Fréjus

Bent u na een bezoek aan de haven toe aan verfrissing? Dan vindt u vlakbij deze ijssalon! De bediening is vriendelijk, het ijs is lekker en er is volop keus.

Bekijk tip
Eten & Drinken
6 Place Victor Hugo, 83120 Sainte-Maxime Frankrijk

Al meer dan 100 jaar een begrip in Sainte-Maxime. Prachtige creaties van chocolade, mooie taarten en vooral heerlijk ijs! Dinsdag t/m zondag geopend van 8.00 tot 19.00 uur.

Bekijk tip