Ja zeker, zonder zorgen verhuren betekent dat wij u gaan helpen met het realiseren van succesvolle verhuur resultaten. Dit doen wij reeds 20 jaar voor een selecte groep van ongeveer 250 - veelal Nederlandse en Belgische- luxe vakantiehuis eigenaren.

In die ruim 20 jaar actief zijn in Zuid-Frankrijk is VillaSud uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Nederland, België , Duitsland en Zwisterland op het gebied van verhuur van luxe vakantievilla’s in de hogere prijsklasse.

Mijn naam is Anton Heinemans, 20 jaar geleden kocht ik zelf een vakantievilla in Zuid-Frankrijk en nu help ik met veel plezier nieuwe eigenaren met het realiseren van een prettige en succesvolle verhuur.

Wilt u eens met mij bespreken wat de verhuur mogelijkheden zijn van uw woning? U kunt mij bereiken op +31 30 6910645 of via anton@villasud.nl. (Wilt u liever dat ik contact met u opneem op een tijdstip dat u past? Vul dan hieronder uw gegevens in)

Uw wensen bepalen hoe de verhuur van uw woning wordt ingericht. 

  • U bepaalt wie er in uw villa komt.
  • Alle reserveringen zijn op aanvraag en worden aan u ter goedkeuring voorgelegd.
  • Wij vragen aan u geen exclusiviteit die vinden wij "moet" je verdienen.

Mooi rendement

Onder een mooi rendement verstaan wij 10 - 25 weken verhuur per jaar. De basis is 10 weken. Onze top villa's verhuren wij 20 - 25 weken per jaar. VillaSud beschikt over een loyale vaste klanten base. Graag presenteren wij uw villa aan deze groep betrouwbare en nette huurders.

Team VillaSud spreekt Nederlands, Engels, Frans en Duits. Uw huurders komen uit België, Nederland, Duitsland en Zwitserland. Het zijn betrouwbare en nette klanten.

Per taalgebied beheren we de volgende webpagina's;

Een mooi rendement is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de positie binnen de zoekresultaten van Google. Wij danken onze sterke marktpositie aan onze goede vindbaarheid in Google.

Voor Google is VillaSud “bijna” synoniem aan Zuid Frankrijk. Zoekt u in Google op de zoekterm “villa Zuid Frankrijk” dan vindt u VillaSud veelal op de 1e positie. Ook met andere belangrijke zoektermen staat VillaSud op positie 1 of 2. 

Meer dan 20 jaar ervaring en sterk lokaal netwerk

De aankoop van onze vakantiewoning in Les Issambres 20 jaar geleden is de directe aanleiding van de start van VillaSud. Na 20 jaar actief te zijn in een klein geografisch gebied zijnde Provence & Côte d'Azur durf ik wel te zeggen dat wij de streek goed kennen. 

Wij zijn een echte verhuur specialist in deze mooie regio. VillaSud beschikt dan ook over een sterk lokaal netwerk bestaande uit onder andere professionele property managers, interieur stylisten en vakmensen voor zwembad- en tuinonderhoud. Alles dat nodig is voor een succesvolle verhuur kunnen wij u bieden. 

Wij kiezen bewust voor kwaliteit. Wij zijn trots op ons mooie portfolio met luxe en exclusieve villa’s. Elke door ons verhuurde villa wordt persoonlijk door een medewerker van Team VillaSud bezocht. Tijdens een bezoek aan uw villa bespreken wij graag met u alle Tips & Trics voor een succesvolle verhuur.

VillaSud is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, de A.N.V.R. (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). 

Vragen?

Graag delen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme ook met u. 

  1. Hoe veel weken kan ik verhuren?
  2. Welke tips hebben jullie voor starters?
  3. Dien ik zelf een presentatie aanmaken?
  4. Ik heb geen goede foto’s, wat nu?
  5. Hoe regel ik de sleuteloverdracht?
  6. Hoe regel ik de schoonmaak?

Graag beantwoord ik al uw vragen persoonlijk in een telefoongesprek of bij u thuis in Zuid-Frankrijk. 

Een bezoek is snel geregeld

Bent u nu in uw woning in Zuid Frankrijk? Dankzij onze lokale vertegenwoordiging in Zuid Frankrijk kunnen wij u bij wijze van spreken morgen bezoeken. Direct bellen met ons kantoor in Zeist, Nederland kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is +31 30 6910645. Of vul hieronder uw gegevens in en dan neem ik graag contact met u op. 

Heel graag tot ziens!

Anton Heinemans

Directeur VillaSud 


Binnen 24 uur persoonlijk advies op al uw vragen?

Vul dan hieronder uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. U ontvangt dan automatisch onze pdf brochure "Onbezorgd Verhuren" in uw e-mail inbox. Ook neem ik graag contact met u op voor een persoonlijk gesprek.