Les Issambres vormt voor VillaSud de kern van ons portfolio. Dat wordt al snel duidelijk als u het grote aanbod van vakantievilla’s ziet dat we in deze charmante plaats hebben. Les Issambres is een op familie georiënteerde badplaats aan de Golf van Saint Tropez, in Zuid Frankrijk.  

Een greep uit onze villa's in Les Issambres
chat_bubble_outline 8.8

Arpage Les Issambres

  • 6
  • 3
  • 2
Ontdek deze villa

Een vakantievilla in Les Issambres als startpunt

Les Issambres beschikt over prachtige zandstranden en is door haar beschutte ligging erg geliefd onder gezinnen, waarbij Sainte Maxime de ideale plaats is om vanuit uw vakantie villa te bezoeken. Deze bekende en de gezellige badplaats ligt op slechts 10 minuten van uw vakantievilla in Les Issambres.

Les Issambres beschikt over een eigen jachthaven, een zeilschool en een directe bootverbinding met Saint Tropez en Sainte Maxime. Goed te weten, vanaf de A8 Nice-Marseille is het slechts 25 minuten rijden naar uw vakantievilla in Les Issambres. 

Activiteiten In de buurt van uw vakantievilla

Blijft u liever in de buurt van uw villa in Les Issambres? Zeker doen, want elke maandagochtend is er in het centrum een Provençaalse markt met typisch regionale producten zoals vers fruit, groenten, kazen en olijfolie. Les Issambres heeft verder een mooie tennisbaan pal aan het water en een grote zeilschool met diverse disciplines. Uiteraard is er ook een grote SPAR supermarkt, een bakker waaronder een Tarte Tropezienne en een aantal prima restaurants. Kortom, een vakantievilla huren in Les Issambres is een goed idee.

Vakantievilla huren in Les Issambres?

Wilt u een vakantievilla huren in de gezellige familie georiënteerde Zuid-Franse badplaats Les Issambres? Wij hebben een ruime keuze aan vakantievilla's en luxe vakantiehuizen en helpen u graag bij het maken van uw keuze. 

Bekijk alle vakantievilla's in Zuid Frankrijk van VillaSud