Voor velen biedt het huren van een villa met privé zwembad in Zuid Frankrijk de mogelijkheid om in alle rust en luxe te genieten van al het moois dat Zuid Frankrijk te bieden heeft. Ideaal als u met familie of een groep vrienden op vakantie wilt. Het huren van een villa lijkt soms prijzig, maar als u met een aantal mensen bent, dan kan dit soms toch een aantrekkelijk alternatief zijn voor een hotel. U heeft alles voor uzelf, u hoeft niet voor elk kopje koffie de deur uit en ‘s avonds zet u de BBQ aan op uw eigen terras. 

Een greep uit onze villa's
chat_bubble_outline 8.4

La Ricarde Callas

  • 8
  • 4
  • 3
Ontdek deze villa
chat_bubble_outline 8.8

Arpage Les Issambres

  • 6
  • 3
  • 2
Ontdek deze villa

Provence en Côte d’Azur

VillaSud heeft een ruim aanbod van particuliere villa’s die u kunt huren in Zuid Frankrijk. De landelijke villa's gelegen in de Provence zijn veelal ruim opgezet en hebben vrijwel altijd een grote tuin met diverse terrassen. Ze bieden u als huurder veel privacy en tonen een prachtig vergezicht over de glooiende heuvels en wijngaarden van de Provence. Over het algemeen zijn deze villa's zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. De VillaSud villa's aan de Côte d’Azur hebben een adembenemend uitzicht over de middellandse zee en de baai van Saint Tropez. Kortom, wilt u een luxe villa huren in Zuid Frankrijk huren, dan zit u goed bij VillaSud.

Boek uw villa in Zuid Frankrijk direct online

Alle VillaSud villa's zijn persoonlijk door ons bezocht. Wij garanderen dan ook dat alle informatie over de villa's overeenkomt met de werkelijkheid. Wilt u een luxe villa boeken via VillaSud? Via 'Villa's zoeken' maakt u handig en snel een eigen selectie. Of neem telefonisch contact met ons op, dan helpen wij u een keuze te maken uit ons aanbod. Heeft u een VillaSud villa gevonden die bij uw wensen past, dan boekt u deze direct online. 

Bekijk hier alle villa's in Zuid Frankrijk van VillaSud